Е ај кога веќе почна, докажи. И така не можам да дочекам. Од кого и зошто ќе бидат тепани?Ќе бидат тепани.
Е ај кога веќе почна, докажи. И така не можам да дочекам. Од кого и зошто ќе бидат тепани?Ќе бидат тепани.
Keep calm, watch and wait.Е ај кога веќе почна, докажи. И така не можам да дочекам. Од кого и зошто ќе бидат тепани?
А на крајот Југославија го освојува третото или четвртото место?Keep calm, watch and wait.
А на крајот Југославија го освојува третото или четвртото место?
Дека некаде читав биле трети а на друго место четврти.
Не бев во можност да се пуштам за да ти одговорам.
Не бев во можност да се пуштам за да ти одговорам.
Иначе супер беше серијата, последната епизода онака баш ме растажи, исто како таа кога играа против Бразил. И почетокот на секоја епизода ме растажуваше.
А иначе кој ги истепа? Не видов ништо јас.
Се нервирав тогаш, стварно значи како тепаа тие. Јас па мислев некој друг ги тепал, и додека гледав си викам што е ова ни тепање има ни ништо.Во текот на фудбалот против Уругвај што го кркаа ќотекот.
Jaс серијава ја гледав на РТС Србија, и како што одеше серијата ги симнував епизодите од интернет за да ги изгледам после завршувањето.
После неколку месеци пред Алфа да ја почне пак РТС почна со репризирање на серијата секој ден , пак ја изгледав целосно од почеток до крај.
Серијава е нешто најако , филмовите исто добри само што разлика во филмот Монтевидео видимо се е сцените т.е приказната е со различен редослед од онаа во серијата.
Од истата продукција сега е снимен филм за кошарката во времето на Југославија со наслов Бичемо прваци света каде глумат и Тони Михајловски и Сашко Коцев а ќе има и серија која ќе се прикажува на РТС. Сигурно и некоја наша телевизија ќе ја прикажува.