Ај не можете сите теми да ги расипете, се нешто не ви чини. Човек да си помисли дека тли годинки имате.
Порано бев само јас против вас, гледаш дека сега се јавуваат и други незадоволни од раководството .. Орхидеја, Алт, МалоЗаувек, Много Битно .. сигурно би се јавиле и оние кои веке се избркани од тука поради лошото владеење на владетелите ..Или не сакаш да сфатш, или намерно се правиш дека не сфаќаш, оти стварно да не сфаќаш не е можно. Ама ете во случај да е - значи никој не црпи од никаде податоци, секој си пишува свои впечатоци, според свое мислење, најсубјективно. Значи и ти и секој од нас има право да си напиши така како шо мисли и сака. Наместо да се расправаш, пополни ја листата така како шо мислиш дека е правилно, според тебе, најсубјективно.
Се препознал некој некаде, затоа и вриеЈас не знам што е толку нејасно во темава па мора да се даваат коментари од типот на „Кој ви дал вас право да оценувате некој?“. Еве ти слободно постирај ми ги мислењата од порано и покажи ми ја разликата. Јас ќе ви кажам дека вие си имате проблем со тоа што мислите дека админ/модератор не смее да изнесува свои мислења.
@MNOGO BITNO темата е за сите, колку што е за тебе толку и за мене. Релевантноста е еднаква за сите и никој не ја одредува, мојот глас се брои исто колку и твојот и исто колку и сечиј.
Не за џабе стававме категории
Категорија најдобри во све а другите категории не ме занимаат..аха..најдосаден форумџија @existenceНе за џабе стававме категории