Најубав маж на светот (со фотографија)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,440
2,539
1,133
Во последно време почнав да ги загледувам момците со посветла коса, за разлика од порано кога исклучиво ги сакав црнокосите мажи.
Felix Kjellberg (PewDiePie)

10 мин барав содветна слика од него, затоа што на сите има направено фаца :D
 
  • Like
Реакции: violetmoon

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
401
1,073
Eupen


Мојата прва и сегашна телевизиска љубов
Бранислав Лечић(inlove)