Најубава жена на светот (со фотографија)

Selene

Модератор
6 јуни 2012
719
1,867
1,103
Сум пишала пред некое време, да се надополнам.
Alicia Vikander - Девојката од Ex Machina, The Danish Girl, и сега најново - Lara Croft. Освен што е неверојатно талентирана (на Ex Machina останав со подзината вилица од нејзината глума), толку е природна и слатка, без текст човек да остане. Пак ќе кажам, нема поубава девојка од природна, со неисфорсирана шминка и со убава насмевка. Кукла.