Најдолго патување со автомобил? | Црнобело Форум

Најдолго патување со автомобил?

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
Тетово - Скопје ( тука застануваме на кафе ) - Врање - Владичин Хан - Алексинац - Ниш - Белград - Крагујевац - Ниш - Етно село " Моравски Конаци " - Косовска Митровица - Скопје - Тетово .
Патувавме цели 3 дена , и секаде седевме половина час , освен во Врање , Белград , Крагујевац и Моравски Конаци ( каде направивме подолги паузи ) .
Не знам колку километри точно направивме ( дека маж ми возеше ) , ама многу беа .