Најдобри филмови, серии, актери, филмски ликови...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Ај Хоуп ќе биде добра во следниот дуел, сега јас ќе сум. :)

Стигнавме до полуфиналето во жанрот трилер/мистерија. Бидејќи се одморивте еве ви полуфинален дуел.

The Departed против Se7en
 

Хоуп*

Proton
Член на администрација
4 април 2013
2,414
4,232
753
Ништо не гледам јас, не сум ни тагната а и да сум не стига.. А за Seven глас давам.
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Охоо ама касниме. Ништо ајде продолжуваме по старо за да се активираме малку. :)

Seven 4
Departed 0

Првиот финалист го имаме, остана вториот. А него ќе го бараме помеѓу Machinist и Shutter Island

3 дена. Повелете на гласање. :)