Пошто Altaïr ја имаше почнато темата, а јас чат пат му помагав, а сега не знам поради која причина се откажа од нејзе и ме остави сама да се снаоѓам како знам и умеам, јас ќе направам мала измена.
Било што било пред тоа, од сега кога ќе дојде ред за избирање одреден жанр, јас ќе ви ставам неколку филмови од тој жанр, а вие на местото од еден од нив ставете си друг филм од тој жанр што сметате дека е подобар од тој на листата. Уствари ако се сеќавате на гласањето во топ 10 филмови на сите времиња. Така исто. Не мора да има дуели, нека има топ листи од сите жанрови, па после ќе почнеме со серии, глумци, филмски ликови, режисери и тн...
Ќе видиме како ќе тече се, за да одредиме време и правила ако се потребни.
Ако сакате пишувајте зошто исфрлате некој филм и зошто додавате друг на негово место, ако ве мрзи ок нема да има никакви санкции ни лутења. Ама би било ок да пишете и по некој збор
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Пошто е недела на комедиите, еве ви неколку комедии од мене, а вие бришете една од нив и ставете си ваша.
Ќе ставам по 5 филма, чисто да имате избор и вие што да ставите, а и подобро вака заедно да решаваме отколку јас и Altaïr да ги бираме нон стоп.
Повелете:
1. Airplane
2. Dumb and Dumber
3. Police Academy
4. Hot Shots
5. Ace Ventura: Pet Detective