Најдобар Марвел филм

Најдобар Марвел филм според мене е:

 • Hulk I, II

  Votes: 1 4.8%
 • Iron Man I, II

  Votes: 2 9.5%
 • Thor

  Votes: 1 4.8%
 • Captain America: The First Avenger

  Votes: 1 4.8%
 • The Avengers

  Votes: 4 19.0%
 • X-Men I, II, III, IV

  Votes: 5 23.8%
 • Spider-Man I, II, III

  Votes: 3 14.3%
 • Fantastic Four I, II

  Votes: 0 0.0%
 • Punisher I, II

  Votes: 0 0.0%
 • Не сум гледал ниеден Марвел филм.

  Votes: 3 14.3%
 • Друг ќе наведам.

  Votes: 0 0.0%
 • Daredevil

  Votes: 1 4.8%

 • Total voters
  21

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,413
1,536
1,133
27
Омилен ми е Спајдермен, се разбира таму каде Тоби Мегваер е Спајдермен.
На второ место Тор
Иу, кај го најде бе... Сериозно, го обожавам Спајдермен(Веном ми е омилен стрип карактер) ама нема еден добар Спајдермен филм. Посебно тројката, такво касапење на карактер немам видено, Топер Грејс одма јавна егзекуција!
 

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,105
973
1,133
Иу, кај го најде бе... Сериозно, го обожавам Спајдермен(Веном ми е омилен стрип карактер) ама нема еден добар Спајдермен филм. Посебно тројката, такво касапење на карактер немам видено, Топер Грејс одма јавна егзекуција!
што знам па мене сите ми беа интересни кога ги гледав како дете, сега можеби ако ги гледам ќе сменам мислење :)