Најголеми анти-флопови во фудбалот

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ми се чини има некое детенце Челза сега и за ЛШ младинци таму како е не знам, бил најдобар стрелец, онака чаршиски муабети слушнав постгинал 39 или 49 голови.. во сите натпреварувања..