ене трпе има, тој ќе ни кажиНе би можел да кажам ништо за породување дома оти немам матка
Не те разбирам што сакаш сега?? Зошто треба да одат потресени и со наведната глава!??? Ај читај подобро!!Во право си, никако не треба да одат нашминкани и весели на пороѓај, туку потресени и со наведната глава, да седат сус и уста да не отворат.
За промена, прочитај се ти шо пишуваш и како пишуваш...Не те разбирам што сакаш сега?? Зошто треба да одат потресени и со наведната глава!??? Ај читај подобро!!
За промена, прочитај се ти шо пишуваш и како пишуваш...
не знам шо се чудиш, си играш мајтап со секоја тема, провоцираш и кај шо треба и кај шо не треба, немаш никаква граница, не почитуваш и не гледаш шо, како и каде некој напишал...
Да ми кажеше Хоуп, Виолетмон, Одисеј,Алф, Абрахас за провокација и играње мајтап на теми, че ги послушав оберучке, ама тебе и останати уште двајца -тројца..хаххааааа..па цела тема е со провокација......не знам шо се чудиш, си играш мајтап со секоја тема, провоцираш и кај шо треба и кај шо не треба, немаш никаква граница, не почитуваш и не гледаш шо, како и каде некој напишал...
Na temava nikoj osven tebe ne provociraДа ми кажеше Хоуп, Виолетмон, Одисеј,Алф, Абрахас за провокација и играње мајтап на теми, че ги послушав оберучке, ама тебе и останати уште двајца -тројца..хаххааааа..па цела тема е со провокација......
FixedNa forumov nikoj osven tebe ne provocira