Мување

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Леле од κога не сум го слушнала овој збоρ. Мување :D
Сега повеќе се κоρисти теρинот ,,Излегов со,, отκолκу ,,Се мував со,, . Ехх вρемиња .
Κој знае κој збоρ κе се κоρисти за 5-6 години κога ,,Излегов со,, κе постане κлише . Тешκа младина сме новиве генеρации . Несаκајќи менуваме и битни и небитни ρаботи : )
Читајќи те ми текна мајками кој збор го употребуваше за дечко и девојка што си се муваат, се симпатизираат или кибицираат....:rofl

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Читајќи те ми текна мајками кој збор го употребуваше за дечко и девојка што си се муваат, се симпатизираат или кибицираат....:rofl

Леле па сега и ти :D не сум мн мн пρестаρена па ти :p

Armagoddamn

Староседелец
28 октомври 2015
162
33
1,028
пред 7 месеци
всушност тоа ми беше прв и последен пат на 19 годишна возраст
Го запознав преку фб, се започна како пријателство, исти вкусови на музика, интереси, па дури и ме праша да се видиме во живо, јас прифатив, чувствував нешто за него и тој за мене, дури и ме праша дали да ме бакне, јас не одговорив ништо, всушност ми беше гадно првиот пат, но ми беше и убаво, а додека се сеќавам ми е уште поубаво, следната средба беше уште поубаво, но сепак сето тоа заврши, затоа што јас не сакав забава туку врска, а тој ме гледаше за забава (тоа го сфаќам како лапање а не мување)

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Со девојката или дечкото да кјут е а со друг неее нишо не ми значи ниско е тоа и само лигавење