Правилото вели дека мора да се пишува на кирилица, па ти/вие како си сакате.jas nemozam da pisam kirilica deka neznam...hahaha ne mi zameruvajte ama stvarno....nemam pojma mnogu greska pravam...hahaha ak pocnam so nekoj strumicki da pisam ke treba da si terat preveduvac da ne razberat...a problem li e ako pisam latinica...pozzz
jа га еде ептен док да научу да гу наалам кирилицу, буква ж ми беше пффф п***а матер, како на друу тастатуру да ми стоеше, одвај се научи, колко само стојаја у ќош док да се уходам : ) ск ми лизга, само смајлиња су ми навика и увек штракам алт шифт алтф шифт.... Ч )Правилото вели дека мора да се пишува на кирилица, па ти/вие како си сакате.
Исто за смајлињата, но кажи парвати колку е полесно на кирилица, нели?jа га еде ептен док да научу да гу наалам кирилицу, буква ж ми беше пффф п***а матер, како на друу тастатуру да ми стоеше, одвај се научи, колко само стојаја у ќош док да се уходам : ) ск ми лизга, само смајлиња су ми навика и увек штракам алт шифт алтф шифт.... Ч )