Муабети на дијалекти

julija

Нов член
19 март 2012
21
9
3
33
jas nemozam da pisam kirilica deka neznam...hahaha ne mi zameruvajte ama stvarno....nemam pojma mnogu greska pravam...hahaha ak pocnam so nekoj strumicki da pisam ke treba da si terat preveduvac da ne razberat...a problem li e ako pisam latinica...pozzz

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
jas nemozam da pisam kirilica deka neznam...hahaha ne mi zameruvajte ama stvarno....nemam pojma mnogu greska pravam...hahaha ak pocnam so nekoj strumicki da pisam ke treba da si terat preveduvac da ne razberat...a problem li e ako pisam latinica...pozzz
Правилото вели дека мора да се пишува на кирилица, па ти/вие како си сакате.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Gorgi

Нов член
19 март 2012
5
1
3
30
ајде јулија ке си прааме маабет малко... да видаме дали ке не разберат хаха =)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Правилото вели дека мора да се пишува на кирилица, па ти/вие како си сакате.
jа га еде ептен док да научу да гу наалам кирилицу, буква ж ми беше пффф п***а матер, како на друу тастатуру да ми стоеше, одвај се научи, колко само стојаја у ќош док да се уходам : ) ск ми лизга, само смајлиња су ми навика и увек штракам алт шифт алтф шифт.... Ч )

• Ми се допаѓа
Реакции: julija and Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
jа га еде ептен док да научу да гу наалам кирилицу, буква ж ми беше пффф п***а матер, како на друу тастатуру да ми стоеше, одвај се научи, колко само стојаја у ќош док да се уходам : ) ск ми лизга, само смајлиња су ми навика и увек штракам алт шифт алтф шифт.... Ч )
Исто за смајлињата, но кажи парвати колку е полесно на кирилица, нели?

julija

Нов член
19 март 2012
21
9
3
33
super e praviloto ama jas sum naviknana na latinica kirilica neznam deka nemam uceno..rodena sum vo germanija zatava samo znam latinica..ajde gorgi kazi nekoja tema za strumicki da pisame :)

Gorgi

Нов член
19 март 2012
5
1
3
30
шо праате как сте =) кажејте некоо тема маабет да си прааме =)