taj kumanovskio i strumickio covek treba da se trude dodeka da go razbere..naj interesno zet mi od kumanovo a jas od strumica i kak sedname nikoj nemoze da ne razbere hahahaшо праате как сте =) кажејте некоо тема маабет да си прааме =)
taj kumanovskio i strumickio covek treba da se trude dodeka da go razbere..naj interesno zet mi od kumanovo a jas od strumica i kak sedname nikoj nemoze da ne razbere hahahaшо праате как сте =) кажејте некоо тема маабет да си прааме =)
rodena sum tuka..ama za pisenje znam da pisam glede se prblemo e so neznam kirilicaЈуле многу време си во Германија ? =)
hahaha pupicki e krofncki hahhaеј интересира ме овој....
мој цимер од скопје ми кажува за едн муабет у струмицу на улицу, продаваја некој нешто на тезгу и викаја 'елајте пупички. елајте, пупа паста, паста пупа' hahahaha wtf bre ?
Изгледа крофнички е тоа, а Струмица многу убав град е, а луѓето се многу фини.еј интересира ме овој....
мој цимер од скопје ми кажува за едн муабет у струмицу на улицу, продаваја некој нешто на тезгу и викаја 'елајте пупички. елајте, пупа паста, паста пупа' hahahaha wtf bre ?
fini sme fini epten fini hahaha a za grad ubav e..mi se arese nogoИзгледа крофнички е тоа, а Струмица многу убав град е, а луѓето се многу фини.
и многу пријателски настроени. Струмичани rocks.fini sme fini epten fini hahaha a za grad ubav e..mi se arese nogo
Внатре и надвор. На вонка студено е.ву нтре и вонка ?
gostoprimlivi sme i sekojpat pozitivni taka i treba....abe fin narodи многу пријателски настроени. Струмичани rocks.