Момците мислат само на секс?

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Јас не мислам дека момците мислат само на секс. Можеби оние малине да, пошо слушнале дека е добро, дека е убаво, дека треба што повеќе сексуални партнери да имаш и сега започнува трката. Но, не верувам дека овие повозрасните мислат само на тоа. Испаѓа како да имаат безгрижен живот сите па ајде само на секс ќе мислиме. Можеби во одреден период, не сакаат да се врзуваат и да имаат врска, па затоа си наоѓаат некоја со која ќе им биде битно само задоволството, но тоа не значи дека постојано им се врти само секс во глават.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
а момци на 27 години дали се момци со кој може да се пие кафе без бунење ( мислам општо) ?? ;)

Armagoddamn

Староседелец
28 октомври 2015
162
33
1,028
Сите мажи се исти, сакаат само забава, жените ги сакаат само за секс, мажите не знаат да ја ценат жената

Armagoddamn

Староседелец
28 октомври 2015
162
33
1,028
Ако ти така велиш. Јас воопшто не се согласувам.
ти велам од лично искуство
тоа беше едно лошо искуство за мене, веќе не можам да сфатам дека има маж кој не мисли на секс и дека не сака забава

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Машκо ли е женсκо ли е исти .!. Е .. :D
Сеκој во себе κρие пеρвеρзност.. Само што овие κаκо што ги наρеκовте славниве девојκи со пρовоκативната ρоба тоа го вадат на виделина.
Ти можеш во шκоло да сρетнеш сκρос обична, не толκу славна девојκа κоја не ги вади цицκите на тацна и не ѕиρκа сеκси боκсеρκата од хеланκите κои ги облеκла со блуза над газ или нз што уште не ама да лудуваш по неа . . Баш таа може повеκе да те пρедизвиκа да мислуш што κρие под блузата и под не толκу тесните фаρмеρκи.
Јебозовна.. Може да е и нај κласично облечена девојκа..
Тоа нај зависи од κаρаκтеρ. ;)
Ај да не составувам ρефеρати овде да си κажам што ми беше муабетот.
И машκите и женсκите мислат на сеκс . . И оние најповлечените
Најноρмално е , се со гρаница ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina