Моментално гледам

misti.diva orhideja

Член со 30 казнени поени
10 јануари 2017
262
195
43
Гледам за првата дама на Америка, Меланиа Трамп, на Васко Ефтов емисијата на канал 5......Навистина е прекрасна елегантна жена, можам само да и позавидам:)