Мисла на денот

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
Какво е чувството да станеш она што порано го гледаше со презир и осудување? Баш , се прашувам , какво е чувството да редиш лаги врз лаги и да изградиш палата од замислени цигли?
 
  • Like
Реакции: Photographer