Мисла која ви се мота во моментов низ главата... | Црнобело Форум

Мисла која ви се мота во моментов низ главата...

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
 

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
185
43
Сеа паметот ми е само у рибарлукот, едвај чекам да се стопли уште малку...долго време патев зимава.|-(
Трски, орши, мамци, звонци, конци тракатанци...(sun)