Мисла која ви се мота во моментов низ главата... | Црнобело Форум

Мисла која ви се мота во моментов низ главата...

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,525
14,437
1,683
Таму каде што треба
Тагата е лоша, но во некои моменти ќе ти ја покаже вистината!
Ќе ти покаже дали "твојот вистински пријател" е вистински.
Ќе ти покаже дали имаш некој што ќе ти подаде рака!
И најглавното: Ќе ти даде или ќе ти одзема сила...
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and Luckky

TheKitten

Истакнат Член
3 март 2012
528
614
93
Многу го мразам, најискрено и најдлабоко, и со сето срце сакам шамар да му удрам.
Ама мислата што ми се врти е ,,Дојди да те гушнам,,.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
:cloud
Се собрале сите шогуни
од Пештани до Свети Наум
ќе варат саке
:nerd
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee