Места (чудни) на кои сте имале секс (+18)

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Редактирано од модератор: Цитатот е отстранет поради содржина на навредливи зборови)
Мила администрацијо, Ако ова не заслужува опомена, суспендирање или бришење јас стварно не знам кој друг.
Да си жива и здрава, си ми го продолжила животов со коментаров. И се смеев на глас и се чудев во исто време и се згадив.
Па многу јасно афродитче дека ни ме знаеш ни ме познаваш, а какви срамотилоци ТИ изнакажа во коментаров твој,искрено во ваква перверзна тема твојот е нај нај. Не знам што да ти вратам.. Освен..кога ќе ти се укаже шанса за секс на балкон во топло лето кога сите спијат со личност која ја сакаш и и веруваш, прифатија и не се секирај тоа не значи ор****ја. А ако си под 18 чекај не брзај и не влегувај по вакви теми не е за тебе.
Он топик: не знам дали спомнав подрум

Абе не е ладно во подрум? До душа на сред зимски ден надвор имам пробано а сега пак ладно ќе ми било во подрум. :) гласно размислував.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
беше Август месец,сексот беше во ХЛАДЊАЧА односно КАМИОН ХЛАДЊАЧА ,малку беше по ладно ама се помина одлично !! вреди да се проба ,имам јас хладњача кој сака нека повели !! ;)

stefaniel

Полноправен Член
18 март 2015
37
3
8
49
uh pa da normalno kola bus a za plaza i more nemam zborovi . ako i plazata e malku porazgolena . prekrasno nesto .

nevinaorospija

Нов член
9 август 2015
5
2
3
32
У кујна, вц, гаража, на хауба, у кола, хотелска соба, џакузи, на глисер, на плажа, у канцеларија...... има многу

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Кујна, на ѕид, вц сепак е во домот скоро секој практикува..
Најнеобичен секс . . Во еден урнат хотел од пред 100 год .. Одат на лижење парови кои се кријат... Колку беше јако само.. Пазиш некој дане дојде а срцето мислиш ке излезе.. :D Беше одамничка ама може да се пофтори...

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
На педалинка , во камп приколка , на плажа , на ливада на отворено . Најлудо беше кога мајка ми и сестра ми заминаа кај вујко на ноќевање а јас останав со татко ми и баба ми дома , тогаш дечко ми ( сега маж ми ) влезе преку прозор , завршивме работа , спиевме и пред да се раздени си излезе пак преку прозор , патем татко ми излегува за на раб у 10 до 5 а овој у 20 до 5 излезе од мојата соба . Се сретнале на улица и си кажале добро утро . Ден денес никој не знае дека всушност спиевме заедно таа ноќ .