Места (чудни) на кои сте имале секс (+18)

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Имам слушнато дека членовите на Црна Ружа и одредена подврста металци и панкери се онаделе на гробишта. Беат тхат битцхес.
Crna Ruza kako prvo se deca koi se drogiraat i ne sesvesnis to prvat i ne odat na grobisttata da imat seks tuku ubivaat nekoe zivotno i odat na grobistatta i se mackaat so negovata krv mislam so krvta od zivotnoto i ja pijata i j clen ke napuni 18 godini mora da se ubije kako zakletva deka poveke nema da pravi gluposti kkao sto spomnav prethodno

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Пред две години во охрид додека попалени се враќавме од шетање со дечко ми, при тоа цела ноќ се провоциравме со погледи,допири, бакнежи...и не можевме да стигнеме до станот па на пола пат, се пикнавме во една уличка и на хауба од едно бело ауди малку постар модел се случи што се случи. Тогаш пијани од страст за ништо не ни беше гајле,а сабајлето и наредните денови чекавме да излезе некој клип по порталиве. Среќа ништо. Инаку вц, кујна, плажа, во кола, балкон...многу пати.

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Пред две години во охрид додека попалени се враќавме од шетање со дечко ми, при тоа цела ноќ се провоциравме со погледи,допири, бакнежи...и не можевме да стигнеме до станот па на пола пат, се пикнавме во една уличка и на хауба од едно бело ауди малку постар модел се случи што се случи. Тогаш пијани од страст за ништо не ни беше гајле,а сабајлето и наредните денови чекавме да излезе некој клип по порталиве. Среќа ништо. Инаку вц, кујна, плажа, во кола, балкон...многу пати.
na balkon pa neli vi e sram be luge da ne ve vidi nekoj slucajno koga ke pomine i sega da imas seks na uluca e kaznivo so zakon arno ne ve kaznile tolku da ne ste mozele da se strpite pa luce ve gledaat po gnasno nesto nemam procitano pa duri i na plaza pred tolku narod sramota sramota SRAMOTA.Pa duri si gi pisete mestata i se falite kade ve dupele male uste sto ne ke vidsm po forumot gluposti prosti i smotani i kakvo e toa opijanuvanje tolku mnogu da neozes da se vozdrzis so mu napravi na covekoj lele kolku e smesno hhh pa duri i destinacijata si ja kazala nekoj malee katastrofa:D

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
na balkon pa neli vi e sram be luge da ne ve vidi nekoj slucajno koga ke pomine i sega da imas seks na uluca e kaznivo so zakon arno ne ve kaznile tolku da ne ste mozele da se strpite pa luce ve gledaat po gnasno nesto nemam procitano pa duri i na plaza pred tolku narod sramota sramota SRAMOTA.Pa duri si gi pisete mestata i se falite kade ve dupele male uste sto ne ke vidsm po forumot gluposti prosti i smotani i kakvo e toa opijanuvanje tolku mnogu da neozes da se vozdrzis so mu napravi na covekoj lele kolku e smesno hhh pa duri i destinacijata si ja kazala nekoj malee katastrofa:D
Да бе да, од страна вака фино е да продаваш памет. Не знам само чива е поголема срамотата, тоа што јас искрено споделив на оваа интимна тема случка која сигурно и на мојте родители светци им се случила некогаш во младост (можда не исто ама сигурно се изглупирале и они) или пак тоа што ти толку го нападна мојот коментар и лично мене како да ме познаваш и да знаеш колку бесрамна сум. Ако си толкава светица и се гадиш од сексот на др место освен кревет не ни влегувај на темава зошто не знам какви коментари очекуваш. Сигурно девица и калуѓерка не влегуваат на темава и не оставаат коментар (а сепак и они си имаат и минато и иднина). Точно дека сега од после ја гледам и јас тежината на стореното ама помина безопасно и не е дека беше во сред бел ден пред луѓе поминувачи. 3h nautro i nema nekoj narod po zapikani ulichki. Srekja nasha nisto loso ne se sluci ama ne bi go smenila toa od zivotov, kolku i da ti e sramno tebe jas so nasmevka se sekjavam na istoto. A девојко балконот ми е нa 6ти спрат и освен од внатре,од надвор само со сателит ќе ме видат. На крај и краева нема што да ти објаснувам. Ни крадам ни убивам ни етикетирам луѓе по едно нешто што го кажале. Извини вака ама е срамота за тебе. Ова е форум смеам да споделам нешто што обично не би го кажала на глас. Не ми ги читај повеќе бесрамните коментари, да не добиеш преку wifi малку од мојата нечесна крв.... Јао боже...

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and MATEJA

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Во море ,езеро,вц,кола :eek:,камион,када :eek:,во кујна на работна маса,али дефинитивно најдобро и најудобно брате на спалната и нема поубаво место :).

RoxieHeart

Староседелец
6 мај 2014
60
58
1,018
Inside your darkest fantasies.
Во центарот на градот, на нечија хауба. Прометно место. Му го скршив бришачот. Напишав извини со прст на џамот.

Плажа ми е премногу мејнстрим.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Во кола , на клупа во парк , на паркинг , во море сред бел ден, на тараса абе коа ќе размислиш само ти да сакаш и уште партнерот да сака и местото само ќе ви се најде :)

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Редактирано од модератор: Цитатот е отстранет поради содржина на навредливи зборови)
Мила администрацијо, Ако ова не заслужува опомена, суспендирање или бришење јас стварно не знам кој друг.
Да си жива и здрава, си ми го продолжила животов со коментаров. И се смеев на глас и се чудев во исто време и се згадив.
Па многу јасно афродитче дека ни ме знаеш ни ме познаваш, а какви срамотилоци ТИ изнакажа во коментаров твој,искрено во ваква перверзна тема твојот е нај нај. Не знам што да ти вратам.. Освен..кога ќе ти се укаже шанса за секс на балкон во топло лето кога сите спијат со личност која ја сакаш и и веруваш, прифатија и не се секирај тоа не значи ор****ја. А ако си под 18 чекај не брзај и не влегувај по вакви теми не е за тебе.
Он топик: не знам дали спомнав подрум

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA