Нема врска да се навратиме на темата...
Аух, супер спомени имам со баба ми заедно ја гледавме, оваа е серија со која пораснаа неколку генерации и серија која ја одбележа златната епоха во работењето на Македонската Радио Телевизија. Ми е криво што за Ѓорѓи Колозов не се изгради споменик, затоа што заслужува.. :/
Ќе се изгради. Ако треба војна ќе отворам но ќе се изгради. За се ќе видете обавестени
Еве ви малце ако сакате да осетите од атмосверата и грешките,има некои интересни од нив навистина во некои дури се пречкаат Шенка и Ѓорѓи ко да се маж и жена
Па тие и во приватниот живот се маж и жена еее деца мора уште многу да учите.
Ниеден плагиат не бил никогаш подобар од оригиналот,па така е околу приказниве.
најинтересна што ми остана во секавање беше кога Шенка се расправаше дали тревата била стрижена или косена
е стрижена е,е косена е,е стрижена е,е косена е...е косена е,е стрижена е
За колозов ке си кажам мислење за кое верувам дека многумина може нема да се сложите но јас не би го нарекла добар актер
Да требаше да глуми во друг некој проект освен не во некој традиционален македонски мислам дека немаше да се покаже баш како што треба во актерството,но во приказните тој си имаше свој дел кој никој неможеше да го замени...
Како и Ванчо Петрушевски,Гокица Лукаревски,Шенка Колозова и ред други
Тогаш погледни го го филмот Каца на кавадаречки дијалект каде го глуми кафанџијата Трајче, филмот тетовирање... Другите ги пишува во првото мое мислење. Не би се сложила со тебе. Но можеби само затоа што сум огромен негов фан
Последна промена од модератор: