Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Има многу такви, само шо со некои скроз сум изгубила контакт, а со некои контактирам преку интернет. Најмногу ми е криво за еден другар кој ми беше како брат и скроз се изгуби, ни трага ни глас од него.
Има многу такви, само шо со некои скроз сум изгубила контакт, а со некои контактирам преку интернет. Најмногу ми е криво за еден другар кој ми беше како брат и скроз се изгуби, ни трага ни глас од него.
Имам 1 братучед во Америка не сум го видел 6-7год. и 2 братучед, родителите му се одамна таму, таму е роден не знам ни како изгледа никогаш не е дошол во Мкд.
Имам една другарка од средно, со неа најмногу се дружев. Ја немам видено 2/3 години, немам нејзин телефонски број, ниту пак има фб профил. Не можам никако да ја најдам, а особено зошто јас сум во Скопје, а таа во Штип.
Немам видено еден куп братучеди заминати по странство, некои ги имам на фб, некои не.
Ама што знам, немам некоја голема желба да ги видам: 16 години знам дека постојат, знаат и тие за мене, никогаш не сме се виделе во живо... Ако некогаш дојдат ќе ги подружам, ако не, да сме здрави и живи.
има многууууууууууууу ... контактираме на фб.. но многу ретко секој со своите обврски и секој во своја временска зона ... ми недостигаат многу .. имам први братучетки во Австралија ги осеќам како сестри и одвај чекам да си ги видам а искрено се надевам дека ова лето ке доаѓаат ..