Лошо искуство со вашиот телефон

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Значи вакааа, патешествијата почнаа во прва на факс кога бев и пекав за еден самсунг мобилен тогаш многу добар, и мајка ми ми го зема и тоа на претплата, за јас за немолн месец да го изгубам т.е. да ми падне од џеб, во такси, за Нова Година (facepalm)
Друг мобилен, сони Ериксон К750 или како и да беше, работев во Охрид, и од работа по дома, се туширав ау и си пуштив музика и го стаив на казанчето, ни на крај памет дека некој ќе ми ѕвони, и слишам друга мелодија кога напраи едно шпљус :place Ама топ си беше, пак си работеше, после еден ден сушење :sreken Истиот мобилен една вечер немавме вода и се бањавме у езеро и ја сосе шорцеви и он да ти бил у џебот, папаааууу пак у вода и тоа џиткање јас од пристаниште :eek: Ама пак си се опраи :cool: Ееее ова лето во Америка ја фраерка ќе се сликам како скокам на плажа навечер и скроз забораив дека и мобилниот го имав земено со мене у џеб у дуксерката и се сликна и мобилниот некаде во длабочините на океанот, за него ми е најкриво, беше оној Сони Ериксон К850и :place После тоа месец дена имав друг мобилен, крш ама океј си беше за комуникации, и со другарка ми на плажа кога ни надојде еден браааан братеее и пешкири и ташни и мобилни ма се, и ништо не го спасив пошо нели кај вода па и солена :( И третиот у Америка, им го земав на цимерите мобилниот, за на работа, и после тоа отидов до еден маркет а врнеше истураше, и завршив работа се, трчам накај автобуска ко демек да не накиснам многу, се качувам набрзинка у бус пошо одма ми дојде и се пипам за џеб мобилееен АШ :| И последниот шо го изгубив беше у Шутка на пазарот, сигурно на некоја тезга сум го забораила дур сум плаќала или па некој баци лева рака десен џеб (happy) Незнам само шо виделе добро у мобилниот, ни капаче дури немаше (facepalm) Епа тоа е тоа, мислам дека :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and 4FUN

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Алкател 310...ми падна во шоља со чај....другиот ден проработи
Nokia 8310 беше прегазена од кола.....само дисплејот оштетен
Sony Ericsson k310i - бев нервозен и го удрив од ѕидот на мојата соба.......телефонот сеуште функционира
Motorola SLVR L9 - се курчев на физичко :) пуштав музика, и една школска ме удри со топка...т.е телефонот :) си еба мајката дисплејот...сеуште не е направен..нема дел :)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Претпоследниот телефон ми беше samsung d900i. После 2 години носење во мал и тесен џеб, се направи точка во дисплејот. Исто така, 2 пати ми се истури пиво, и по вториот пат почна да лепи и сега споро се отвара. Летоска, добри 10ина пати, ми падна од горен кревет, трескајќи се по пат меѓу креветите и ѕидот, за да падне на плочки, и ништо не му е, брат ми го користи.

Тој телефон само на флет страда. И од авион да го фрлиш нема гајле. Сум користел таков кога излезе.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Јас со 3310-ката што ја имав, од досада немав што да правам и играв серва. И после тоа ништо не му беше. Дури и како нов (некористен) можев да го продавам.

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Sagem my 411x ми падна на земја.
Многу неквалитетни телефони, нема резервни делови за нив.