Лични фотографии од вашиот град

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,018
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Толку ми беше убав парк денес, уфф... Водно под магла, небото облачно (но не како дека ќе врне), дрвјата голи, земјата покриена со лисја (каде жолти, каде кафени), тревата зелена (толку зелена, што кај Гоце дречи), наоколу зелено-црвени клупи, страчки и чафки, многу многу бои!

1, 1.jpg 4, 1.jpg 6, 1.jpg 7, 1.jpg 8, 0.jpg 9, 1.jpg 10, 2.jpg 11, 1.jpg 12, 1.jpg 15, 1.jpg
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991 and Хоуп*