Јас само да ве потсетам дека постои опција на профилот Игорнирај. Ако не ви се допаѓаат нечии мислења и не сакате да го читате членот, искористете го копчето.
И јас во потписот ставив слика што се коси со тоа правило:12. Ве молиме вашите потписи да бидат во најмногу два реда, со големина на буквите (size) = 1, со нормален стил на букви (без bold, italic, underline,strikethrough) и со најмногу 10 големи (capital) букви. Во потписот не треба да се употребуваат бои, слики, емот-икони, како и линкови кон други вебсајтови (освен со дозвола на администраторите на „Црнобело форум“ ).
И така да, си велам дека денес ќе бидат санкционирани тие што имаат слики, посебно тие во .gif формат.5 казнени за несоодветен потпис.
Истекуваат за 1 месец.
Немаш.сигурно и јас веќе имам казнен поен поради истата причина или можеби поради офф топик..
Критикувам,фалам,мрчам...коментирам,дебатирам,се карам,се правам....но прашањето ми беше зошто ми беа избришани тие мислења,од која причина?Не сме реагирале ни со блокирање, ни со деблокирање, претпоставувам се работело за техничка грешка. Како и да е, драго ми е што си повторно тука.
melpomena критикувај слободно, секој од нас вложува максимум.
Искрено, не знам за кои мислења збориме, ама можеш слободно да ги повториш.Критикувам,фалам,мрчам...коментирам,дебатирам,се карам,се правам....но прашањето ми беше зошто ми беа избришани тие мислења,од која причина?
Знае Mila KunisИскрено, не знам за кои мислења збориме, ама можеш слободно да ги повториш.