Критики за администрацијата

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Абе Леги, прво научи да пишуваш на форуми и да напишеш една твоја мисла у вовед па после жали се дека ти тролаат по темите. Ако ти е испод ниво тогаш зошто ми се обраќаш?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
велата од будалиот и пијаниот бега, добро како да им се објасни на некои исфрустрирани особи дека се игнорирани очигледно дека не сфаќаат со зборови. (facepalm) туку како крлежи се лепат по луѓето немајки свои животи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa and 84 sk_Y ^_-

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Немам некои големи критики за аддминистрација ...
Имам за 4 члена замерки ... :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
повеќе пати овој модератор (Electra)
беспотребно се јавува на теми да трола, изнесува мислење во темата тенденциозно, и намерно, со цел да ми предизвика штета
повеќе пати ја пријавувам до администрација барам Администрацијата на чело со админот на овој форум конечно да преземат мерки против овој модератор кој своеволно, самоволно, врши насилие, или некако го сменат или пак нека биде баниран.
Јас прв пат читам поплака за овој модератор.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Јас прв пат читам поплака за овој модератор.
Втората е од мене немам некои екстра големи замерки ама мислам дека е престрога .... :|
Сепак мислам дека треба да добие само опомена .... (worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Еве трет пат.Стварно девојкава се напиња као демек многу битна особа е.Повеќе пати пробала да се закача со мене,али намерно ја игнорирам.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
abe Slou bob (fat bob ) covece vidi se prvo vo ogledalo pa posle pisi mi komentari
ednostavno ispod nivo mi e da ti se obrajkam tebe i na melpomena i vo idnina nitu me citiraj nitu mi se obrajkaj nema sto jas i ti da diskutirame. :kafe Gospod da cuva i brani od vakvi lugje (facepalm)
Арно рече,крлеж бе братче.Во секоја манџа сол не се става ;).Прво не личи на човек,па нашол со луѓе на форум да седи.
double facepalm

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner and 84 sk_Y ^_-

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Може да се жалиме од членови во темава или само за аддминистрацијата е ? :unsure