abe Slou bob (fat bob ) covece vidi se prvo vo ogledalo pa posle pisi mi komentari
ednostavno ispod nivo mi e da ti se obrajkam tebe i na melpomena i vo idnina nitu me citiraj nitu mi se obrajkaj nema sto jas i ti da diskutirame. Gospod da cuva i brani od vakvi lugje
Јас прв пат читам поплака за овој модератор.повеќе пати овој модератор (Electra)
беспотребно се јавува на теми да трола, изнесува мислење во темата тенденциозно, и намерно, со цел да ми предизвика штета
повеќе пати ја пријавувам до администрација барам Администрацијата на чело со админот на овој форум конечно да преземат мерки против овој модератор кој своеволно, самоволно, врши насилие, или некако го сменат или пак нека биде баниран.
Втората е од мене немам некои екстра големи замерки ама мислам дека е престрога ....Јас прв пат читам поплака за овој модератор.
Така требаВтората е од мене немам некои екстра големи замерки ама мислам дека е престрога ....
Арно рече,крлеж бе братче.Во секоја манџа сол не се става .Прво не личи на човек,па нашол со луѓе на форум да седи.abe Slou bob (fat bob ) covece vidi se prvo vo ogledalo pa posle pisi mi komentari
ednostavno ispod nivo mi e da ti se obrajkam tebe i na melpomena i vo idnina nitu me citiraj nitu mi se obrajkaj nema sto jas i ti da diskutirame. Gospod da cuva i brani od vakvi lugje