Критики за администрацијата

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Втората е од мене немам некои екстра големи замерки ама мислам дека е престрога .... :|
Сепак мислам дека треба да добие само опомена .... (worried)

Извини, ама кажи во што е престрога? Не значи дека ако не се согласува со твоето мислење, вас не ви одговара и одма престрога. Може да се пожалиш овде во врска со некоја тема или мислење каде што ти дала казнени поени, а мислиш дека не е исправно, а јас како што гледам ти немаш ниту еден казнен поен од наша страна, а камо ли од модераторот од кого се жалиш.

Може да се жалиме од членови во темава или само за аддминистрацијата е ? :unsure

Ако те има навредено во некоја тема, пријави го мислењето, со тоа ќе биде соодветно првземени мерки за членот, а за несогласувања, не очекувај ние да изиграваме суд овде.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Можеме од кого сакаме,дури и од баба Зумбула (wasntme)
Ти па не му давај идеи, ќе мора да ја ролова после усред тепих.:rofl

Јас не знам што е нејасно, си кажува самиот наслов, темава е обраќање и критики кон администрацијата only. Ако сеа збориме леле зашо некој рандом член ме има погледнато попреку, тогаш се ствара каша попара. Си имаме сите (приватни) пораки на профил.

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Јас прв пат читам поплака за овој модератор.
За се има прв пат пријателе, така и за споменатата модераторка, разгледај ги слободно моите теми, нема тема на која она беспотребно не трола, па ќе се увериш и ти самиот во вистинитоста на мојата изјава, сепак е модератор треба да си се држи до своите ингернеци, а не свесно тенденциозно, и намерно да ми нанесува штета.
На истата и е укажано по пп за нејзините недоследности Што ќе биде во иднина ќе видиме.
Али за сега има основа истата да подлежи на санкции.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
За се има прв пат пријателе, така и за споменатата модераторка, разгледај ги слободно моите теми, нема тема на која она беспотребно не трола, па ќе се увериш и ти самиот во вистинитоста на мојата изјава, сепак е модератор треба да си се држи до своите ингернеци, а не свесно тенденциозно, и намерно да ми нанесува штета.
На истата и е укажано по пп за нејзините недоследности Што ќе биде во иднина ќе видиме.
Али за сега има основа истата да подлежи на санкции.
Пријави, or never happened :)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid

едно 1.000.000..пријавено ништо не превземено за жал !!!
Предметот го имаш доказите непосредни ги имаш изјавите од инволвираните страни ги имаш, редно е да се донесе обвинителна пресуда за Самоволниот модератор :pusi.
Да биде пример за во иднина да се зауздаат самоволните престапи !!!

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Иам пријавено нешто што мислу дека не треа на такф начин да се обраќа некој, глеам коментар е избришан
А дали е избришан заради офтопик или навреда незнам, и сакам јавно да прашам што ги значи на некои членови тој
"усте дадино" или "на дада устето" такој некако беше, и да, никад од прф пут не се реагира
треаше за едн коментар три пута да пријавују за да се избрише

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and 84 sk_Y ^_-

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Иам пријавено нешто што мислу дека не треа на такф начин да се обраќа некој, глеам коментар е избришан
А дали е избришан заради офтопик или навреда незнам, и сакам јавно да прашам што ги значи на некои членови тој
"усте дадино" или "на дада устето" такој некако беше, и да, никад од прф пут не се реагира
треаше за едн коментар три пута да пријавују за да се избрише
Пријава не значи дека ќе биде избришано, туку разгледано.