Критики за администрацијата

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Нели, се` си е супер. За Мила само пофални зборови имаме сите. Ја мислам треба и админ да ја стават.
тачно и треба да и плаќаме за да не се курнази за џабе дека има јака функција овде ...

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
што си е сигурно сигурно си е,јас ке ги префрлам па ако некој смета дека треба да се избришат нека ги избрише и од овде

Зашто сите теми ти се поставени како прашања и на сите почетната реченица ти е: „Кратко и јасно прашање“?
Следствено на тоа, би требало да има краток и јасен одговор?:^) А нели форумов беше за дискусија?
Кога веќе отвараш тема,барем потруди се, просурфај низ интернет, ископирај и направи вовед од 3-4 реченици.
Не го сфаќај ова во негативна смисла,сфати го како совет.
И да, пребарајте пред да отворите тема,можеби веќе има таква.

јас треба да ти посочувам или ти стана слепа за твојот подфорум а со око соколово гледаш по другите подфоруми ај ти разгледај малце во Критики за адмистрација или во Прашања може ке знаеш на нешто да одговориш...

Ајде посочи барем еден мал дел од тие „сите теми со вовед од по една реченица“ да видиме дали си во право

ова у реду е со казнени поени ке биде знам прочитана си како селски буквар ама видиш требало со порака да се известува ама еве нека биде јавно за да учат другите;)
и еве ти ги темите дел зш нема потреба за содржина да се дискутира ептен се инромативни, поучни и шо ти уште не ...

http://forum.crnobelo.com/threads/Зависен-сум-од.751/

http://forum.crnobelo.com/threads/Какви-сте-кога-ќе-се-
%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B5.1538/

http://forum.crnobelo.com/threads/Каде-во-моментов-би-сакале-да-бидете.206/

Е фала ми помогна да сместам една во играчница.
Првата тема има околу 100 мислења,а втората не ти ја отвара. Како и да е , подфорумот со некоја причина е наречен Општ форум,каде што има теми кои содржат и по едно прашање за вовед бидејќи нема што повеќе да се разговара околу тоа.Пример-Колку сте високи,Кога сте родени,Омилен ден и месец,Од каде дознавте за форумов,Што прочитавте денес на црнобело,Како се чуствувате денес.
Да се прашувам јас пола би ги префрлила во канта,ама није до мене (wave)

Mila Kunis како добар модератор или каков и да си,требаше барем да и укажеш на alba дека овој муабет не е за овде и дека сте офф топик,за да продолжите на пример овде
http://forum.crnobelo.com/threads/Критики-за-администрацијата.3450/
Таа и да згреши сепак е само обичен член кој е подлежен на казни и санкции,но ти треба да си пример за другите.
Ајде сега ради ова нападни ме и мене.

А кој те спомна тебе во темава ? Или побара твое обраќање ?
Свесна сум јас дека сме оф топик,веќе се пријавени мислењата да се избришат,и моите и нејзините.
Фала ти што се грижиш за форумот.

до кој е ако не си способна да бидеш модератор - престани нема потреба од курчење овде не плаќаат или пак плаќаат зш има овде луѓе што далеку подобро би ја вршеле улогата на модератор од тебе ...

Оууууу некој забранува и членови да коментираат? Браво, браво. Што е следното што ќе го дочекаме од тебе?
Од кого треба да добијам дозвола за да пишам во некоја тема?Од тебе?
Ова не ти е прв пат вака да се обракаш....а нормално е да побараш да ти се избришат пошто доколку продолжат да стојат ке се откријат многу работи за тебе.
Како што и сама нагласуваш повеке пати,никој ништо не ти може,можеш да провоцираш колку сакаш,после ке ти бидат прикриени подлостите а на другите ке бидат оставени и извадени од контекст а плус тоа и ке си добијат казнени поени.
Браво мила,следно ке побарам дозвола за обракање.(facepalm)

Последно мое оф топик мислење во темава.
Може да ми одговориш ЗАШТО си присутна кога некој ќе почне да се објаснува,а тоа нема никаква врска со тебе?
Не забранив ништо јас,не спомнав никакви дозволи,туку муабетот ми е дека никој не побара твое мислење,и дека нема потреба да застапуваш некого,секој си е доволно зрел да си коментира за себе.
Прочитај ги мислењата од почеток и види кој почнал да провоцира.И доста плукаш.

Те плукнав? Извини изгледа многу течно зборувам кога ја зборувам вистината :D :D
Абе мила,ако одиме по она дали ако некој е прозван треба да коментира,тогаш значи нема да сме форум за дискутирање туку форум прозивалиште.
Ете уште еден предлог за да покажеш грам објективност.
Не барај да се бришат овие офф топици,туку побарај да се префрлат во критики за администрација,оти и се за таму.Ако си исправна нема од што да бегаш.:)

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Малку ти е измешан редоследот:zelen
Се си е по редоследот а и да не е пак си офф топик,темата е за критики за администрација а не за критики врз членови,наместо да ме искритикуваш стисни ми казнен поен :D оти вака сега и ти си не исправна.

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
повеќе пати овој модератор (Electra)
беспотребно се јавува на теми да трола, изнесува мислење во темата тенденциозно, и намерно, со цел да ми предизвика штета
повеќе пати ја пријавувам до администрација барам Администрацијата на чело со админот на овој форум конечно да преземат мерки против овој модератор кој своеволно, самоволно, врши насилие, или некако го сменат или пак нека биде баниран.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
повеќе пати овој модератор (Electra)
беспотребно се јавува на теми да трола, изнесува мислење во темата тенденциозно, и намерно, со цел да ми предизвика штета
повеќе пати ја пријавувам до администрација барам Администрацијата на чело со админот на овој форум конечно да преземат мерки против овој модератор кој своеволно, самоволно, врши насилие, или некако го сменат или пак нека биде баниран.
Тачно, нека ја банираат електра. Ја стварно не знам кој ја ставил за модератор кога трола по на Леги темите (кои да бидеме искрени ко створени се за тоа). Таа електра, тенденциозни и намерно само трола и врши насилство, т.е. ги силува темите на леги во кои може да се создаде огромна дискусија на невидено ниво. Да го подржиме брат леги.

(facepalm)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
abe Slou bob (fat bob ) covece vidi se prvo vo ogledalo pa posle pisi mi komentari
ednostavno ispod nivo mi e da ti se obrajkam tebe i na melpomena i vo idnina nitu me citiraj nitu mi se obrajkaj nema sto jas i ti da diskutirame. :kafe Gospod da cuva i brani od vakvi lugje (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lepaa and 84 sk_Y ^_-