Критики за администрацијата

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Јас само да ве потсетам дека постои опција на профилот Игорнирај. Ако не ви се допаѓаат нечии мислења и не сакате да го читате членот, искористете го копчето.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Вчера решив да ги видам рефлексите на администратори/модератори на форумов. Забележав кршење на правилот 12 на форумов, а тоа вели:
12. Ве молиме вашите потписи да бидат во најмногу два реда, со големина на буквите (size) = 1, со нормален стил на букви (без bold, italic, underline, strikethrough) и со најмногу 10 големи (capital) букви. Во потписот не треба да се употребуваат бои, слики, емот-икони, како и линкови кон други вебсајтови (освен со дозвола на администраторите на „Црнобело форум“ ).
И јас во потписот ставив слика што се коси со тоа правило:
http://fotografija.com.mk/images/2013/01/27/cats.jpg
Утрово кога видов во сандаче порака од надлежно лице, цитирам:
5 казнени за несоодветен потпис.
Истекуваат за 1 месец.
И така да, си велам дека денес ќе бидат санкционирани тие што имаат слики, посебно тие во .gif формат.
Добро велат, црвената боја паѓа во очи :)
На памет не ми паѓа да пријавувам членови на форумот во врска со кршењето на правило 12. Сметам дека форум со 11 администратори/модератори и регистрирани 2193 (активни+некои кои не напишале ни едно мислење) членови можат да ги средат прекршоците со тоа правило.
Фала и поздрав.​

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
:rolleyes: сигурно и јас веќе имам казнен поен поради истата причина или можеби поради офф топик..

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не сме реагирале ни со блокирање, ни со деблокирање, претпоставувам се работело за техничка грешка. Како и да е, драго ми е што си повторно тука.

melpomena критикувај слободно, секој од нас вложува максимум.
Критикувам,фалам,мрчам...коментирам,дебатирам,се карам,се правам....но прашањето ми беше зошто ми беа избришани тие мислења,од која причина?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Критикувам,фалам,мрчам...коментирам,дебатирам,се карам,се правам....но прашањето ми беше зошто ми беа избришани тие мислења,од која причина?
Искрено, не знам за кои мислења збориме, ама можеш слободно да ги повториш.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Искрено, не знам за кои мислења збориме, ама можеш слободно да ги повториш.
Знае Mila Kunis
Во порака ми прати дека критиката за админот ако толку сум сакала,требало во порака да ти ја пратам.
И одговорив дека ако сум сакала во порака ке сум ја сместила сама таму.
Ако пребарам можам и да го најдам ова.
Негативностите некои ги ствараат апла,некои подмолно,и после единствено негативец е оној кој пишува се отворено.
Па дури е и негативец и штетен за форумот од што е отворен.
Ете до што доведе подмолната негативност,ироничност и бришење на постови од каприци или којзнае зошто.
Можеби грешам,можеби како што рече админе,виновникот за нивното откажување сум и јас,но пак ке повторам,јас и да бев виновна,вие можевте да ме санкционирате и да си го заштитите тимот.
А можеби треба и да се запрашате дали тоа навистина сум јас.

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_- and slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:rolleyes: Уф,ми олесна,еден што не се откажал ради мене.:)

Секоја малку пожестока дисксуија веднаш е санкционирана од модераторите демек ете се караат па да сработиме не што. Алооо секоја дебата е кавга уствари. Се дури не почнат да се тепаат вие како модератори не смеете ни со прст да мрдните. тоа е она што е потребно за секој форум. Жесто дискусија . Овде тоа го нема зашто сите сме другарчина, светот е совршен, птиците пеат, тревата е зелена нема потреба да се караме...

Зарем има потреба да посочиме одредени модератори кои ги нема никаде низ дебатите?Па не е ни чудно зошто ги нема.Блазе си им,ним им е светот совршен.Им заблазнувам,но никако не им завидувам.