Би ме излапалаааааааааа?Ќе победам,ее знаеш само да си до мене што би ти направила...
Би ме излапалаааааааааа?
Мрш ма ајде не ми се удварај,да ме сакаше ќе ме земеше со тебе во Италија,затоа сеа не ми продавај приказкинезнаеш ни самиот,што би ти сторила...
Мрш ма ајде не ми се удварај,да ме сакаше ќе ме земеше со тебе во Италија,затоа сеа не ми продавај приказки
Ништо еве,си седиме,ајде на кафе Туку никот твој ногу ме потсети на ZmajChe кај се изгуби тоа девојче?how u doiiiiiiiiiiiiin
А ти срцка не ми зборувај додека не сфатиш колку многу погреши.Сега трпи последици!!!еее..хахаххахахахахахаахахах во италија,и јас би сакала да одам таму...хахахахаааххаахаххаахаххахаахха
Ништо еве,си седиме,ајде на кафе Туку никот твој ногу ме потсети на ZmajChe кај се изгуби тоа девојче?
А ти срцка не ми зборувај додека не сфатиш колку многу погреши.Сега трпи последици!!!
Да бе ќе се лажиме сеа ко мали децаКаква италија бе срце..?јас несум во италија, а и не е фер ти кажав дека ќе те земам следниот пат...
Да бе ќе се лажиме сеа ко мали деца
Е ако де,и Швајцарија не е лоша Крива си и ќути!не ми веруваш а..?кога сум те излажала..?ако ако инаку јас сум во Швајцарија....