Кој последен ќе коментира е победник

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Имавме ваква игра на групата на FaceBook, ама ни ја избришаа.. Стигнавме таму до 250 коментари, можеме ли повеќе овде? :D(wasntme)
 

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
ми се чини играва ќе нема крај (wasntme)