Би ме излапалаааааааааа?Ќе победам,ее знаеш само да си до мене што би ти направила...

Би ме излапалаааааааааа?![]()

Мрш ма ајде не ми се удварај,да ме сакаше ќе ме земеше со тебе во Италија,затоа сеа не ми продавај приказкинезнаеш ни самиот,што би ти сторила...![]()

Мрш ма ајде не ми се удварај,да ме сакаше ќе ме земеше со тебе во Италија,затоа сеа не ми продавај приказки![]()

Ништо еве,си седиме,ајде на кафеhow u doiiiiiiiiiiiiin![]()
Туку никот твој ногу ме потсети на ZmajChe кај се изгуби тоа девојче? 
А ти срцка не ми зборувај додека не сфатиш колку многу погреши.Сега трпи последици!!!еее..хахаххахахахахахаахахах во италија,и јас би сакала да одам таму...хахахахаааххаахаххаахаххахаахха![]()

Ништо еве,си седиме,ајде на кафеТуку никот твој ногу ме потсети на ZmajChe кај се изгуби тоа девојче?
А ти срцка не ми зборувај додека не сфатиш колку многу погреши.Сега трпи последици!!!![]()

Да бе ќе се лажиме сеа ко мали децаКаква италија бе срце..?јас несум во италија, а и не е фер ти кажав дека ќе те земам следниот пат...![]()

Да бе ќе се лажиме сеа ко мали деца![]()
инаку јас сум во Швајцарија....Е ако де,и Швајцарија не е лошане ми веруваш а..?кога сум те излажала..?ако акоинаку јас сум во Швајцарија....
Крива си и ќути!