Кој последен ќе коментира е победник

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
викам ву на колешку прееска...
.."досадна си како пауерплеј на антену фајв" : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
леле шубооо утре и петок скратени а четврток не се учиии :D :D :D :D :D
блазе си ти.................ја има да се сликам ова недела.......................утре математика................у петок алгебра .........а у понеделник линеарна................пфффффффффф

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
блазе си ти.................ја има да се сликам ова недела.......................утре математика................у петок алгебра .........а у понеделник линеарна................пфффффффффф
бооо нефкусноо :S иначе утре имаме скратени ама математика улата вика дека тест ке сме праеле маната..како и да е тест утре други ден по 1 месец јас пак 1 ке добијам хахахххаха :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
бооо нефкусноо :S иначе утре имаме скратени ама математика улата вика дека тест ке сме праеле маната..како и да е тест утре други ден по 1 месец јас пак 1 ке добијам хахахххаха :D
абе ја со математика сам добар затоа избрав математички смер..............се спасим од латински вовед во право цовиологија и такви ствари............

• Ми се допаѓа

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
абе ја со математика сам добар затоа избрав математички смер..............се спасим од латински вовед во право цовиологија и такви ствари............
секој тера кај шо муе најлесно :) иначе математика не е до мене до професорката е..цел клас 1 или 2 добиваме :S а до основно секој тест 4ка ми беше..ама тое таја ме нервира и со такви професорки немом да се замрам немам нерви така да..сеедно мие на крај ке имам 2ка или 3кa некако :D hahahh xd

• Ми се допаѓа

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
ова требаше да го ставам во денес ме насмеа ама............ајде веке бидна............
бирајте во која кола ке се возите..............:rofl:rofl ахаххахаахахаххахаххахаха

• Ми се допаѓа

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
ова требаше да го ставам во денес ме насмеа ама............ајде веке бидна............
бирајте во која кола ке се возите..............:rofl:rofl ахаххахаахахаххахаххахаха
хахахахах ако де..:D

• Ми се допаѓа

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
јутре дн ми е много јак, пред школу мора да искочу около 12 сат, од 13:15 до 19:00 у школу од 19:30 до 21:00 тренинг. Четвртак нема да учимо, петак ке си учимо, ке губимо информатику и пошто куде нас не спојуев класови ке си га седимо џабе 3 час :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and Martin_MKD