блазе си ти.................ја има да се сликам ова недела.......................утре математика................у петок алгебра .........а у понеделник линеарна................пффффффффффлеле шубооо утре и петок скратени а четврток не се учиии
бооо нефкусноо :S иначе утре имаме скратени ама математика улата вика дека тест ке сме праеле маната..како и да е тест утре други ден по 1 месец јас пак 1 ке добијам хахахххахаблазе си ти.................ја има да се сликам ова недела.......................утре математика................у петок алгебра .........а у понеделник линеарна................пфффффффффф
абе ја со математика сам добар затоа избрав математички смер..............се спасим од латински вовед во право цовиологија и такви ствари............бооо нефкусноо :S иначе утре имаме скратени ама математика улата вика дека тест ке сме праеле маната..како и да е тест утре други ден по 1 месец јас пак 1 ке добијам хахахххаха
секој тера кај шо муе најлесно иначе математика не е до мене до професорката е..цел клас 1 или 2 добиваме :S а до основно секој тест 4ка ми беше..ама тое таја ме нервира и со такви професорки немом да се замрам немам нерви така да..сеедно мие на крај ке имам 2ка или 3кa некако hahahh xdабе ја со математика сам добар затоа избрав математички смер..............се спасим од латински вовед во право цовиологија и такви ствари............
хахахахах ако де..ова требаше да го ставам во денес ме насмеа ама............ајде веке бидна............
бирајте во која кола ке се возите.............. ахаххахаахахаххахаххахаха