Која е разликата помеѓу девојката за врска и девојката за една вечер?

Alexander

Староседелец
10 март 2012
25
5
1,003
37
според мене се почнува од таа "вечер" многу многу фактори треба да бидат взаемно усогласени за да тоа се претвори у врска а ако не се погодите барем уживај додека трае :p

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Девојки за една вечер имало и ке има ,има и машки како сто вика и @Mameha ,така да како што иде време за жал се повеке се девојки да бидеме реални ,а ако има уште таакви девојки со ЧИСТА ДУША што се многу ретки ! ;)

коста

Истакнат Член
21 мај 2013
145
61
328
36
ако има добри пропорции можее и моторот да се запали од неа тогаш она е за една вечер а ако покаже и малку дека има интелегенција е тогаш може и да ја повозам малку повеќе хехех па може и она да ме повозе ахахаха

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Све си е објаснето за една вечер е за една тука нема некој посебни чуства а више у вркса коа влегуваш си е тотално друго

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
Девојките за една вечер живеат за моментот и немаат некои посебни чувства кон дечкото со кој биле таа вечер . Девојките за врска пак , сакаат нешто на долгорочен план , нешто што ќе потрае . Исто важи и за момците ( бар јас мислам така )

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Па самите називи си кажуваат која е разликата. Девојка за врска треба да ја сакаш и нешто да ти значи, девојка за една вечер доволно е физички да те привлекува и да сакаш да се забавуваш на кратко со неа.
Не се на одмет и двете, се има своја убавина.

BadBoy007

Активен Член
26 септември 2016
209
166
43
Нема некоја посебна разлика. :D

Девојка за една вечер е исто што е девојка за врска т.е. за многу вечери. Со девојка за една ноќ добиваш all-inclusive третман хаха т.е. љубов и секс во иста вечер т.е. повеќе секс пошто за љубов треба време. :D

Не сакам девојка за една ноќ, нека биде за повеќе ноќи и така ќе ми стане девојка за стално т.е. ќе сме во врска без обврска. :D

Исто важи и за момците ( бар јас мислам така )
Девојките се поемоционални од машките како и да е. Бог така не креирал (да кажеме).

Јас мислам дека девојка за еден ноќ ќе ја помине ноќта со некој дечко што го знае некое време, не верувам дека со тотален странец би се впуштила во такво нешто баш заради емотивноста пошто женско треба да осети некоја емотивна приврзаност према дечкото за да му се препушти. :)

Девојката за една вечер треба да ја платиш. Тоа е разликата.
Зависи за каков тип на девојки збориме. Ку*ва нормално треба да ја платиш, ама тоа не спаѓа во категорија девојка за една вечер, туку платиш - клатиш. Кај девојка за една вечер ја плаќаш пијачката, вечерата што и да има како предигра и загревање за главниот настан. Нема џабе ни код бабе не се буни. :D