Оууу колку само нема врска муабетов.Девојката за една вечер треба да ја платиш. Тоа е разликата.
Имаш и такви кои цел живот им плаќаш „алиментација“ затоа што си рипнал пред да речеш „оп“.
Оууу колку само нема врска муабетов.Девојката за една вечер треба да ја платиш. Тоа е разликата.
Како може к***а да не спаѓа во категорија за една вечер? Добро еве за еден ден нека е.Зависи за каков тип на девојки збориме. Ку*ва нормално треба да ја платиш, ама тоа не спаѓа во категорија девојка за една вечер, туку платиш - клатиш. Кај девојка за една вечер ја плаќаш пијачката, вечерата што и да има како предигра и загревање за главниот настан. Нема џабе ни код бабе не се буни.
Тие не се рачунаат.Оууу колку само нема врска муабетов.
Имаш и такви кои цел живот им плаќаш „алиментација“ затоа што си рипнал пред да речеш „оп“.
Спаѓа во категорија за една вечер, ама имам различно поимање за девојка за една вечер. Под тоа не подразбирам плаќање за дружбата таа вечер, туку да се случи спонтано или затоа што јас и девојката така сакаме. Авантура, хормони, напаленост како сакаш наречи го, битно трае 1 вечер. И тоа е тоа девојчица или факерица for 1 night. Романтика и љубов сигурно не е пошто не би траело само 1 вечер.ако може к***а да не спаѓа во категорија за една вечер? Добро еве за еден ден нека е.
Апсолутно не е точно, девојка за една вечер не секогаш значи дека е к***а. Еве јас сум таков тип на девојка која сексот не секогаш го спојува со емотивна врска. Има многу предрасуди кај маживе кои се толку закоравени што ни во 21 век неможат да се разбијат.Девојката за една вечер треба да ја платиш. Тоа е разликата.
Не мoже. Ти aкo се прoнaјде не ми е гaјле.Апсолутно не е точно, девојка за една вечер не секогаш значи дека е к***а. Еве јас сум таков тип на девојка која сексот не секогаш го спојува со емотивна врска. Има многу предрасуди кај маживе кои се толку закоравени што ни во 21 век неможат да се разбијат.
Зошто маш што е.е на прва е фраер а жената к***а? Ако на жените за една вечер им плаќаат тогаш мажите за една вечер хуманитарци ли се?
Зошто ако жената има секс за една вечер или е кура или е искористена а мажот и во двата случаи е фраер?
Зарем не може жена да искористи маж и да се послужи со неговиот алат наместо да троши батерии во вибраторот?
Имa рaзликa. Тебе aкo курвa и нoрмaлнa девoјкa ти е еднo истo знaчи си зaбегaл.Нема разлика, девојката си е девојка и утре, како што убавото е убаво и вчера.
И двете се женски нема разлика по таа логика.Имa рaзликa. Тебе aкo курвa и нoрмaлнa девoјкa ти е еднo истo знaчи си зaбегaл.
Не значи, ама општеството така вика. Јас викам ебеш ти општество кога за 50-100 години од сега мислиш некој ќе е жив и ќе се замара што и како било тогаш т.е. сега? Треба да се ужива во младоста, лудоста, сексот итн. ама со усул, не ебкање секој со секоја и обратно. Бар да има некое значење сексот не само физичко празнење. И обавезно дурекс пошто без тоа играте руски рулет и кога тогаш ќе закачите еич ај ви берете памет деца.Апсолутно не е точно, девојка за една вечер не секогаш значи дека е к***а. Еве јас сум таков тип на девојка која сексот не секогаш го спојува со емотивна врска. Има многу предрасуди кај маживе кои се толку закоравени што ни во 21 век неможат да се разбијат.
Нема правда нема мир.Зошто маш што е.е на прва е фраер а жената к***а?
Е ајде де. Принцип на дупка и стап. Демек дупката треба повеќе да се пази и да не прима стапови, а оној стап што ќе влезе во повеќе дупки е фраер. Ваљда така било од праисторијата до ден денес, ќе треба уште толку време за да се смени. Ако сакаш метафорички кажано: к*р е копје, додека пи*ка е мета и сега ако со копјето погодиш повеќе мети автоматски си фраер, а доколку метата биде погодена од повеќе копја се мисли лошо за неа. Брееј ја решив мистеријата на сликовит начин.Зошто ако жената има секс за една вечер или е кура или е искористена а мажот и во двата случаи е фраер?
Може, кој вика не може. Жена не мора да искористи маж, може само да каже дека и се сака и ќе го добие тоа што го сака. Обратното е потешко, пошто повеќето жени се пазат и не примаат од прва.Зарем не може жена да искористи маж и да се послужи со неговиот алат наместо да троши батерии во вибраторот?
Општеството е толку дволично што е глупаво да разговараш за тоа што мисли општеството. Ао седиш дома и си невина, вредна, културна.... Општеството вели деа си смотана, Ако се снаогаш, напредуваш, уживаш во животот и сексот тогаш си к***а....И двете се женски нема разлика по таа логика.
Не значи, ама општеството така вика. Јас викам ебеш ти општество кога за 50-100 години од сега мислиш некој ќе е жив и ќе се замара што и како било тогаш т.е. сега? Треба да се ужива во младоста, лудоста, сексот итн. ама со усул, не ебкање секој со секоја и обратно. Бар да има некое значење сексот не само физичко празнење. И обавезно дурекс пошто без тоа играте руски рулет и кога тогаш ќе закачите еич ај ви берете памет деца.