Која е разликата помеѓу девојката за врска и девојката за една вечер?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Девојката за една вечер треба да ја платиш. Тоа е разликата.
Оууу колку само нема врска муабетов.
Имаш и такви кои цел живот им плаќаш „алиментација“ затоа што си рипнал пред да речеш „оп“.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Зависи за каков тип на девојки збориме. Ку*ва нормално треба да ја платиш, ама тоа не спаѓа во категорија девојка за една вечер, туку платиш - клатиш. Кај девојка за една вечер ја плаќаш пијачката, вечерата што и да има како предигра и загревање за главниот настан. Нема џабе ни код бабе не се буни. :D
Како може к***а да не спаѓа во категорија за една вечер? Добро еве за еден ден нека е. :)
Оууу колку само нема врска муабетов.
Имаш и такви кои цел живот им плаќаш „алиментација“ затоа што си рипнал пред да речеш „оп“.
Тие не се рачунаат.

BadBoy007

Активен Член
26 септември 2016
209
166
43
ако може к***а да не спаѓа во категорија за една вечер? Добро еве за еден ден нека е. :)
Спаѓа во категорија за една вечер, ама имам различно поимање за девојка за една вечер. Под тоа не подразбирам плаќање за дружбата таа вечер, туку да се случи спонтано или затоа што јас и девојката така сакаме. Авантура, хормони, напаленост како сакаш наречи го, битно трае 1 вечер. И тоа е тоа девојчица или факерица for 1 night. Романтика и љубов сигурно не е пошто не би траело само 1 вечер. :D
Поубаво е кога трае и се развлекува низ многу да не кажам безброј вечери. И така таа девојка станува девојка за врска. Она што би го правеле за 1 вечер го повторуваме секоја вечер хаха.

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
123
79
1,038
34
Девојката за една вечер треба да ја платиш. Тоа е разликата.
Апсолутно не е точно, девојка за една вечер не секогаш значи дека е к***а. Еве јас сум таков тип на девојка која сексот не секогаш го спојува со емотивна врска. Има многу предрасуди кај маживе кои се толку закоравени што ни во 21 век неможат да се разбијат.
Зошто маш што е.е на прва е фраер а жената к***а? Ако на жените за една вечер им плаќаат тогаш мажите за една вечер хуманитарци ли се?
Зошто ако жената има секс за една вечер или е кура или е искористена а мажот и во двата случаи е фраер?
Зарем не може жена да искористи маж и да се послужи со неговиот алат наместо да троши батерии во вибраторот?

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Нема разлика, девојката си е девојка и утре, како што убавото е убаво и вчера.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Апсолутно не е точно, девојка за една вечер не секогаш значи дека е к***а. Еве јас сум таков тип на девојка која сексот не секогаш го спојува со емотивна врска. Има многу предрасуди кај маживе кои се толку закоравени што ни во 21 век неможат да се разбијат.
Зошто маш што е.е на прва е фраер а жената к***а? Ако на жените за една вечер им плаќаат тогаш мажите за една вечер хуманитарци ли се?
Зошто ако жената има секс за една вечер или е кура или е искористена а мажот и во двата случаи е фраер?
Зарем не може жена да искористи маж и да се послужи со неговиот алат наместо да троши батерии во вибраторот?
Не мoже. Ти aкo се прoнaјде не ми е гaјле. :)
Нема разлика, девојката си е девојка и утре, како што убавото е убаво и вчера.
Имa рaзликa. Тебе aкo курвa и нoрмaлнa девoјкa ти е еднo истo знaчи си зaбегaл.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

BadBoy007

Активен Член
26 септември 2016
209
166
43
Имa рaзликa. Тебе aкo курвa и нoрмaлнa девoјкa ти е еднo истo знaчи си зaбегaл.
И двете се женски нема разлика по таа логика. :)
Не значи, ама општеството така вика. Јас викам ебеш ти општество кога за 50-100 години од сега мислиш некој ќе е жив и ќе се замара што и како било тогаш т.е. сега? Треба да се ужива во младоста, лудоста, сексот итн. ама со усул, не ебкање секој со секоја и обратно. Бар да има некое значење сексот не само физичко празнење. И обавезно дурекс пошто без тоа играте руски рулет и кога тогаш ќе закачите еич ај ви берете памет деца. :)
Зошто маш што е.е на прва е фраер а жената к***а?
Нема правда нема мир. :)
Е ајде де. Принцип на дупка и стап. Демек дупката треба повеќе да се пази и да не прима стапови, а оној стап што ќе влезе во повеќе дупки е фраер. Ваљда така било од праисторијата до ден денес, ќе треба уште толку време за да се смени. :giggle Ако сакаш метафорички кажано: к*р е копје, додека пи*ка е мета и сега ако со копјето погодиш повеќе мети автоматски си фраер, а доколку метата биде погодена од повеќе копја се мисли лошо за неа. Брееј ја решив мистеријата на сликовит начин. :D

Може, кој вика не може. Жена не мора да искористи маж, може само да каже дека и се сака и ќе го добие тоа што го сака. Обратното е потешко, пошто повеќето жени се пазат и не примаат од прва. :)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
к***а е женски род кој се размножил во поголем број пред 15 години (за жал) , доминираат во секој поглед пред оние кој се баш со една цел во животот и функционираат до одреден период се додека некој не го види датумот на капачето ...
Во секој случај и мажите не се цвечуле само што овие го надминаа и она нај лошото , и со тоа треба да си се помират . (handshake)

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
123
79
1,038
34
И двете се женски нема разлика по таа логика. :)

Не значи, ама општеството така вика. Јас викам ебеш ти општество кога за 50-100 години од сега мислиш некој ќе е жив и ќе се замара што и како било тогаш т.е. сега? Треба да се ужива во младоста, лудоста, сексот итн. ама со усул, не ебкање секој со секоја и обратно. Бар да има некое значење сексот не само физичко празнење. И обавезно дурекс пошто без тоа играте руски рулет и кога тогаш ќе закачите еич ај ви берете памет деца. :)
Општеството е толку дволично што е глупаво да разговараш за тоа што мисли општеството. Ао седиш дома и си невина, вредна, културна.... Општеството вели деа си смотана, Ако се снаогаш, напредуваш, уживаш во животот и сексот тогаш си к***а....
Велиш со усул, усулот е па поставување некакви граници? Значи сега ми се е...е ама ајде нема да се е...м за да не рече општеството дека немам усул?
Јас мислам дека треба да се однесуваме културно, да помагаме кога можеме, да се облекуваме културно.... а кој колку пати и со кого се е...е апсолутно не треба да не тангира. Што е полоша или подобра нејкоја девојка од мене само затоа што има различни апетити за секс? Па и за храна имаме различни апетити, за одење во вц различни потреби на иста количина испиена течост...
Велиш дека сексот не треба да биде само физичко празнење? А што е сексот ако не физичко празнење?
Ако алудираш на емоција, тогаш зошто вие мажите инсистирате на секс, емоцијата може да се доживее и без интимен допир, без пенетрација и ејакулација...
Знаете како јас го сфакам ова? Пример, имате пари и ги чувате за подоцна, за подоцна.... и доага период кога сте премногу стари за да уживате, истото се случува и со сексот, сакале ние или не организмор има одреден век на траење од прилика некаде после 50 тата се намалува и желбата и уживањето во сексот а и моќта. Затоа треба да се ослободиме од стегите на јавноста, посебно на оние кои свој живот неаат па се грижат за тугиот и да уживаме во животот и сексот. Не е битен броот на мажите или жените со кои ќе имаш секс, битно е да го правиш тоа на еден културен и цивилизиран начин, да не дозволиш да те драпаат кај стегнат, тука да г задржиш достоинството.

• Ми се допаѓа
Реакции: BadBoy007