Кога сме веќе кај заштитата , како што спомна Outrider да не се забремени , покрај таа заштита тукашниов не искоренувачки лош и малиден менталитет јас ,а верувам и многу други си превземаат мерки за заштита и од МАНИЈАЦИ , ПСИХОПАТИ , СТВОРОВИ кој им е потребно да ги услужиш со стрес на високо ниво за до негде да намалат со манијаченје на јавни места кога не секогаш мораш да ги посетиш , сум му нанел штета на еден таков па дури морав после неколку дена и да го посетам и дома па како на него слично и на таткому да го освежам со шамарници , копилето демек полиција таблици ,дали некој му кажал од тие наркоманиете што свиреа на гитара незнам ,абе тоа беше хаос ...
Малиов циган па да имаше 24-5 г , од тепање му го искинав пола уво ,а незнам како ,оваа урла , излегоа едни постари луѓе ( швалер - швалерка ) и госпожата као падната од марс запрепастена му вика на малиов као друг пат пази кај гледаш и во што гледаш као нешто така беше !
Мислам дека и за тоа постои презерватив за такви како што јас му го дадов и тоа му го одпакував одма не ни беше свесен !!!
Тоа е таа втора заштита од која треба да се пазиме и да си превземеме мерки за заштита !!