Колекционерство, стари пари, стари работи, антиквитети

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,349
3,039
1,133
Би прашала за некој кој познава рествратор за намештај од 1930-1940 год?
Имам стари парчиња кои на пролет сакам да ги обновам и да си направам етно соба. Ви благодарам за информацијата.
 

Robertt

Нов член
12 февруари 2020
2
0
1
25
Здраво,

Ајде и овде да се понудам и да побарам понуди.
Значи доколку има некој стари пари, книжни - железни постари од 1930 година, слободно нека ги сликни нека ги извади ке се договориме за цена, исто така доколку некој сака да купи, слободно нека пиши ке се договориме!

Исто така доколку некој има стари работи како на пример- сабји, кубури, интересни ножеви, сувенири, накити се постаро од 1930 година!

Народни селски носии, и што уште не !

Мислам темава, не би била никаков проблем да остани на форумот доколку дозволува политиката на форумот!
Благодарам.
 

Robertt

Нов член
12 февруари 2020
2
0
1
25
Zdravo
Jas imam edna narodna nosija mozam da ti ponudam na nea isto taka ima stari bugarski pari od 1925 i 1930 godina.