Прво кажи ми што е вештачко? Вештачки се браните кои ги направил човекот? Дали тие материјали од кои е направена браната се природни? Дали човекот е во природата?
Вештачко е клонирањето? Дали клонирањето се случува во природата? Дали во лабораториите има нешто што не е од природата? Дали човекот е од природата?
Ти што мислиш за сето тоа?Зошто ти ми рече дека ке докажеш...Јас не реков дека ке докажувам нели? Немам одено по лаборатории за да знам што се се крие таму...Но ме заинтересира тоа тврдење дека можеш да докажеш...Да го прескокнеме овој дел со прашањата...Јас не сум стручна баш по таа наука но ме интересира тоа што ке го докажеш..
Зошто сметаш дека не е вештачко?Забрането е клонирањето на луѓе нели?Или излегол нов закон за кој јас не знам.
Објасни ми целосно,ако не те мрзи
Слушај,јас се водам по тоа дека доколку било природно ке било дозволено со закон...Ако е природно,еве јас прва ке сакам од овде да ми се направи клон..
Што мислиш зошто доколку некој еве да речеме направил клон и не излезе во јавноста со цврсти докази...Се плаши зошто знае дека не е нормално...Ти што мислиш дали постои нешто што не е од природата?
И за крај...Не знам дали си ја гледал серијата клон кога докторот н аправи клон ама се плашеше да признае бидејки сите кего осудат зошто не било нормално.
Чекам на тебе