Кафе-бар ЦрноБело

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Coffee-Spice-Cookie.jpg

За melpomena ..Имај си и ти прекрасен ден ...

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Благодар на кафенцето melpomena. Јас едноставно ќе ги соберам сите слатки од кафињата и ќе се послужам дека кафе не пијам :giggle
Воедно еве тука пишувам, баш ми е драго што моите мислења во последно време создаваат позитивен впечаток :D
Се надевам така ќе продолжам и понатака и ќе се изградам во квалитетен форумџјиа.
Имај пријатен остаток од денот :*
....Ту брее ама официјални ми станале ови два три реда - мислиш на Барак Обама му пишувам деловно писмо. :D kafe.jpg

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Благодар на кафенцето melpomena. Јас едноставно ќе ги соберам сите слатки од кафињата и ќе се послужам дека кафе не пијам :giggle
Воедно еве тука пишувам, баш ми е драго што моите мислења во последно време создаваат позитивен впечаток :D
Се надевам така ќе продолжам и понатака и ќе се изградам во квалитетен форумџјиа.
Имај пријатен остаток од денот :*
....Ту брее ама официјални ми станале ови два три реда - мислиш на Барак Обама му пишувам деловно писмо. :D Отвори ја прикачената датотека 10648

:* Нема мислам потреба да бидеш квалитетен форумџија,се си е до човечноста,човек она што го размислува она и го пишува.Значи каква си ни до сега таква и ке ни бидеш секогаш.(hug) Не секогаш за се ке имаме исто размислување,но секоја тема си е посебна приказна и се си останува во неа,според мене најбитно е само да нема директни навреди и подмукли работи.
melpomena да ти кажам дека само еспресо/макијато пијам :D
Сепак фала :p
Имаше и такво :mstickle ама ете ке си имам во предвид
Ццц како можеше мене да ме заборавиш?? То е нешто сТрамно :giggle :rofl Еве ти од мене торта една (hug)(inlove)
images
Не беше ми се чини во моментот уклучена,ако беше срам да ми е што не те приметив (worried) .Од сега да си знаеш дека секогаш ти е посакано и да не те набројам (hug) додуша ти и досега си го знаеше тоа (inlove)