Калкулатор за Индекс на телесната тежина (BMI)

Fashion.Lover

Староседелец
19 февруари 2015
297
83
628
New York,New York
16,3 иако според некои сум преслаба, не ми е гајле. Подобро да умрам од анорексија, отколку од дијабетес.