Како да се излечи скршено срце?

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Болдот - шутирањето и изигравањето на дроља/говедо, им го посакувам на ттаквите личности да им се врати. Емоционално искористување ме пизди до таа мера ако некој мој близок страда, спремен сум да одмаздувам.

Лоша карма. :)

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
Со тек на време поминува се,само не треба да се мисли на тоа и треба да се продоли да се прави она што те исполнува

Psychobilly

Староседелец
18 февруари 2012
600
1,509
703
Pilgrim Psychiatric Center
Нема лек само тоа можам да кажам, штом еднаш ти влезе во срцето некоја одредена личност ЏАБЕ ти се сите иљачи и баба Ванѓи нема лек од тие работи се е во подсвеста и психата, кога тогаш ќе ти текне на таа личност, ке те потсети дали песна или некој стих или можеби некоја сосема случајна програма на ТВ... можеби и некој филм каде што ведаш ке се најдете ВИЕ двајцата ....

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
скршено срце како се лечи? доколку си машко бараш мајсторица за поправка. Доколку си женско бараш мајстор за поправка......
значи:
мајстор/ка+време=залечено срце со лузни

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Никогаш ама баш никогаш не дозволувајте слепо да се заљубите.Секогаш имајте доза на недоверба и несигурност во партнерот или идниот партнер.
Автоматски ги избегнувате овие кршења на срце па лепење па опоравување и слично.

А ако веќе сте се изгореле, препорачано и испробано особено за тазе изгорените:

Сабота- Аца Лукас претходно загревање кај некој од другарите по дома, во џеб повеќе кеш за во колосеум за нешто пожестоко и некоја несреќница што ќе налета на вашите сочни страсни пијани бакнежи :D

Пожелно е да не се носи ладно оружје поготово жилети и такви работи за сечење вени.Само внимавајте на џигерот да не ви заврши во лонче од овој Аца Лукас :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
нема одреден лек за лечење на оваа скршеница:(
се зависи од каратерот на лицноста,околностите и самиот тек на животот

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
вистинската љубов никогаш не умира....па не би филозофирала многу само би постирала еден текст кој е мн јак според мене...

Кога луѓето заминуваат, љубовта останува да се живее. Не постои љубов која умира, има само љубов која се заборава, а ако се заборави, никогаш не била љубов. Секоја љубов која се случува тера на растење. Како тргање за уши. Како нешто внатре кое станува поголемо и кое еден ден пука од големина. Кога ќе пукне, тоа се растура секаде наоколу и се шири. Така се шири љубовта. Не можеш да влезеш во друг живот ако не ги понесеш сите љубови кои претходно ти се случиле.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini, Blondie and alba

sweetgirl

Истакнат Член
11 март 2012
148
125
343
Скопје
Ако е обострана таа љубов баш ќе ми биде криво,и се ќе си викам зошто мораше така.:banghead
Но ако е само од моја страна таа љубов ќе се помирам со тоа и ќе продожам понатака.
Ќе барам некој што ќе ми ја возврати љубовта.
Навистина важи изреката "За љубов се потребни двајца".

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
вистинската љубов никогаш не умира....па не би филозофирала многу само би постирала еден текст кој е мн јак според мене...

Кога луѓето заминуваат, љубовта останува да се живее. Не постои љубов која умира, има само љубов која се заборава, а ако се заборави, никогаш не била љубов. Секоја љубов која се случува тера на растење. Како тргање за уши. Како нешто внатре кое станува поголемо и кое еден ден пука од големина. Кога ќе пукне, тоа се растура секаде наоколу и се шири. Така се шири љубовта. Не можеш да влезеш во друг живот ако не ги понесеш сите љубови кои претходно ти се случиле.

Те молам немој да кажеш и дека еднаш во животот се сака? :)

• Ми се допаѓа
Реакции: True_Blood