Болдот - шутирањето и изигравањето на дроља/говедо, им го посакувам на ттаквите личности да им се врати. Емоционално искористување ме пизди до таа мера ако некој мој близок страда, спремен сум да одмаздувам.
Лоша карма.
Болдот - шутирањето и изигравањето на дроља/говедо, им го посакувам на ттаквите личности да им се врати. Емоционално искористување ме пизди до таа мера ако некој мој близок страда, спремен сум да одмаздувам.
вистинската љубов никогаш не умира....па не би филозофирала многу само би постирала еден текст кој е мн јак според мене...
Кога луѓето заминуваат, љубовта останува да се живее. Не постои љубов која умира, има само љубов која се заборава, а ако се заборави, никогаш не била љубов. Секоја љубов која се случува тера на растење. Како тргање за уши. Како нешто внатре кое станува поголемо и кое еден ден пука од големина. Кога ќе пукне, тоа се растура секаде наоколу и се шири. Така се шири љубовта. Не можеш да влезеш во друг живот ако не ги понесеш сите љубови кои претходно ти се случиле.