Хха такви маски ги имаш на кило во Охрид во Трговскиот на чаршијатаЗнам дека и во Грција има.
Последната недела од одморот ја посетив Грција и видов во едно гратче вакво место. Сакав да пробам, но не сакав да ризикувам да си ги ставам нозете во сад со вода кој не го чистат по користење, сад кој не знам каква личност го има користено пред мене (а го користат многу, бидејќи имаше редица). И самата помисла на риби кои јадат мртва кожа од нозе од секакви луѓе ми беше многу не-санитарна, па си отидов.
Цената беше околу 60 евра. Не знам за колку време, но беше кратко. За во Македонија не сум сигурен дека има.
Инаку:
Каде можам да најдам маски за iPhone 4S освен во Дуна компјутери?
Хха такви маски ги имаш на кило во Охрид во Трговскиот на чаршијата
не......не го поставив добро прашањето КАДЕ ИМА VANS ВО СКОПЈЕ.......сори....ова за лепилото е?
немаше прашалник, па си викам да прашамХахах лепило, ме изнасмеа.
За жал, нема повеќе Ванс во Скопје. Бидејќи ми е омилена марка и постојано и јас сум во потрага, немам видено никаде. И таа една што постоеше продавница, ја затворија. Има други продавници со скејтерски марки, една на Ленинова, една спроти Соборна, една во ГТЦ од страната на Жена парк... but no Vans.