Каде го завршивте средното образование?

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Флорита иако не ми беше класна се бореше за нас.. Пошо Снежана(мислам дека е во пензија сеа) физичко уво не ја болеше за нас...
а историја Цаци највише сум ја мразел...
а Розе физика многу имаше страв од наш клас дури го имаше она - “Деца што оценки сакате тоа ќе ви стаам само седете мирни“
греота беше жената, со креди ја маваа :(
мислам дека во ГУЦ беа собрани сите деликвенти од Скопје...
мојот клас беше од металци , панкери , девојчињата бештии , наркомани кој у вена кој у чело :giggle
и све тепачишта беа.. Кутар Боки(боки13) на времето коа учеше у Карев за време на голем одмор јадеше ќотек од мојот клас :eek
и машко и женско мааше по него..
Дее бе до толку??

Розе беше срце. Ај вас да ви доеше Џими лично и персонално. Мамата ќе знаевте книжевност. Само тоа како Вмро вака, вмро онака. Снежана Ребац мислиш? ееее ич не се замараше таа. Ама оној другиот....
Цаци не ми предаваше ама ја знам. Ко вукица ид студентски прашања по социологија. Нас Лозе.
Еее да. И едноминутно молчење за Ратка Илиева - ЛАЛЕ, најбољата професорка икад!

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Зашто мора кое средно школо сме го завршиле....Може и каде сеуште учиме....Многу е дискриминачка оваа тема...Хахахахах :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ова темава само за возрасните. Ние сме малишани бе. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

iva89

Полноправен Член
27 февруари 2012
76
75
18
Васил Антевски - Дрен, Кисела Вода или попознато како Борис Кидрич :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Bum-Bum

Ристо од Драчево

Староседелец
25 февруари 2012
246
275
1,063
Скопје
Дее бе до толку??

Розе беше срце. Ај вас да ви доеше Џими лично и персонално. Мамата ќе знаевте книжевност. Само тоа како Вмро вака, вмро онака. Снежана Ребац мислиш? ееее ич не се замараше таа. Ама оној другиот....
Цаци не ми предаваше ама ја знам. Ко вукица ид студентски прашања по социологија. Нас Лозе.
Еее да. И едноминутно молчење за Ратка Илиева - ЛАЛЕ, најбољата професорка икад!
не Ребац.. една постара ниска со црна коса и се дереше многу додуше така збореше нормално :)
а Лале да најдобра беше.. незнам дали знаеш почина од рак.. лесна и земја:(

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Леле кога дознавме на часови бевме, сите го примивме тоа со разочарување и неверување... Таков човек не сум сретнал! :/
не Ребац.. една постара ниска со црна коса и се дереше многу додуше така збореше нормално :)
а Лале да најдобра беше.. незнам дали знаеш почина од рак.. лесна и земја:(
Не од Рак туку проблем со срцето.