Дефинитивно сте се виделе:дефинитивно
мал е светов мора да се знаеме
Р.Ѕ. Хм... како беше...?!?
Обвинет за: Мањачење по ходници
Дефинитивно сте се виделе:дефинитивно
мал е светов мора да се знаеме
Р.Ѕ. Хм... како беше...?!?
Обвинет за: Мањачење по ходници
Дее бе до толку??Флорита иако не ми беше класна се бореше за нас.. Пошо Снежана(мислам дека е во пензија сеа) физичко уво не ја болеше за нас...
а историја Цаци највише сум ја мразел...
а Розе физика многу имаше страв од наш клас дури го имаше она - “Деца што оценки сакате тоа ќе ви стаам само седете мирни“
греота беше жената, со креди ја маваа
мислам дека во ГУЦ беа собрани сите деликвенти од Скопје...
мојот клас беше од металци , панкери , девојчињата бештии , наркомани кој у вена кој у чело
и све тепачишта беа.. Кутар Боки(боки13) на времето коа учеше у Карев за време на голем одмор јадеше ќотек од мојот клас
и машко и женско мааше по него..
А да не ми противречиш женче овде? Не е фино да не гледаат луѓето како се караме, а и башка во оффтопик одиме.Мислиш ти си "малишан"
не Ребац.. една постара ниска со црна коса и се дереше многу додуше така збореше нормалноДее бе до толку??
Розе беше срце. Ај вас да ви доеше Џими лично и персонално. Мамата ќе знаевте книжевност. Само тоа како Вмро вака, вмро онака. Снежана Ребац мислиш? ееее ич не се замараше таа. Ама оној другиот....
Цаци не ми предаваше ама ја знам. Ко вукица ид студентски прашања по социологија. Нас Лозе.
Еее да. И едноминутно молчење за Ратка Илиева - ЛАЛЕ, најбољата професорка икад!
Леле кога дознавме на часови бевме, сите го примивме тоа со разочарување и неверување... Таков човек не сум сретнал! :/Еее да. И едноминутно молчење за Ратка Илиева - ЛАЛЕ, најбољата професорка икад!
Не од Рак туку проблем со срцето.не Ребац.. една постара ниска со црна коса и се дереше многу додуше така збореше нормално
а Лале да најдобра беше.. незнам дали знаеш почина од рак.. лесна и земја