Лиле ли? Интелегенција и Хумор има неверојатна...=)а за социологија незнам како се викаше професорката многу ме сакаше
Лиле најбоље она ми предава социологијаПеро, јас се замерив со него башка од кај него од клас киднав дека се искарав и кај Флорита она ме прибра.. Барем Флорита ја почитуваш ти- те почитува и она. Јака жена, ма каква жена маж не и е рамен на нејзе..
Благој Богатинов е човекот што дефинитивно највеќе ми фали заедно со Лиле Социологија. :/
Ако мислиш на Снежана плавата со долга коса не е у пензија уште предаваФлорита иако не ми беше класна се бореше за нас.. Пошо Снежана(мислам дека е во пензија сеа) физичко уво не ја болеше за нас...
а историја Цаци највише сум ја мразел...
а Розе физика многу имаше страв од наш клас дури го имаше она - “Деца што оценки сакате тоа ќе ви стаам само седете мирни“
греота беше жената, со креди ја маваа
мислам дека во ГУЦ беа собрани сите деликвенти од Скопје...
мојот клас беше од металци , панкери , девојчињата бештии , наркомани кој у вена кој у чело
и све тепачишта беа.. Кутар Боки(боки13) на времето коа учеше у Карев за време на голем одмор јадеше ќотек од мојот клас
и машко и женско мааше по него..
Ние сеа Лимонка ја викаме лимонка портокаловкса хаххахахастандард
буквално на сите што предавала им го кажувала истото
и Даринка беше фаца...
шала на страна мислев дека е педофил жената.. искачаш на табла ти поставува прашање и кажуваш не сум спремен и те плеска по задникот нежно и ти вика еве ти една слатка медена единичка...
а за социологија незнам како се викаше професорката многу ме сакаше
и тетратката моја со прераскажани лекции мислам дека уште кружи низ школото
еве јаАко мислиш на Снежана плавата со долга коса не е у пензија уште предава
не мислев на оваа ....ја немам видено по школово можеби е во пензијаеве ја
еве ја
Моето школце...Многу си го сакамВасил Антевски - Дрен, Кисела Вода или попознато како Борис Кидрич