Инцест

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Оо, ние хомосексуалците, што не можат да создадат потомство со аномалии, на клада и гилотина ги ставаме, а не пак ова да изгласаме...што и воопшто никогаш не би дошло до предлог. И со право.
Или па што знаеш, може ќе испаднеме некое племе со реднек ген кое радо би потпишало за тоа отколку за првиве.
- Moooom, dad's d**k tastes like your menstrual blood.
- I know, honey. Your brother told me already.
:eek

Ме потсетивте на еден случај пред добри 10ина години, и на вести имало за тоа.
Познаник на моиве, човек во доцни 30ти/рани 40ти, си ја беше силувал мајка си. Причина - не бил оженет поради неа и сега таа била должна да му е ко жена.
Женава се жали на роднини и дури овие се опораваат од шокот и се мислат како да помогнат - ја наоѓаат обесена.
Со типот денеска никој не збори и еве го често пред зграда го гледам кај што поминува и веќе сам си зборува. Жално на многу нивоа...

Али еве, ме замисли темава како би реагирала детето да ми се заљуби во роднина или да експериментира нешто со брат/сестра.
Побогу, јас колкава фамилија имам насекаде низ Македонијава, 20% од нив дали ги знам. Параноја лвл - it's a family thing. :frantic
И еве, навистина не знам како би реагирала и што би правела.

Во постари времиња и во позатуцани местенца каде биле двајца без тројца, тоа и не било така ретка појава. И стара традиција била меѓу аристократски, угледни фамилии да се земаат роднините за да остане богатството во фамилијата.
Нели, целта ги оправдува средствата. (drunk)
Па и сега излегуваат хедлајнс за мајки и синови, 80 годишната баба и 33 годишниот внук, братот и сестрата кои доцна дознале дека се тоа...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and Outrider

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Па и сега излегуваат хедлајнс за мајки и синови, 80 годишната баба и 33 годишниот внук, братот и сестрата кои доцна дознале дека се тоа...
Еј стварно уште позастрашувачки е кога ќе слушнам... внук ја силувал неговата незнам колку годишна годишна баба?!
Побогу бе дете, што ти стана?!
На баба ти ли ти стана?! Како?! Покрај толку убави и згодни девојки, покрај толку радодајки, баба ти ли ја најде?!

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Еј стварно уште позастрашувачки е кога ќе слушнам... внук ја силувал неговата незнам колку годишна годишна баба?!
Побогу бе дете, што ти стана?!
На баба ти ли ти стана?! Како?! Покрај толку убави и згодни девојки, покрај толку радодајки, баба ти ли ја најде?!
И не само тоа, башка е тој „дај шта даш“ феномен.
Имаше и едни баба и внук што се сретнале после не знам колку години и веднаш знаеле дека не можат да бидат во роднински врски, туку дека биле судени еден за друг на љубовно поле. :unsure Пошто така не е роднинска врска, нели. :sleep

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
И не само тоа, башка е тој „дај шта даш“ феномен.
Имаше и едни баба и внук што се сретнале после не знам колку години и веднаш знаеле дека не можат да бидат во роднински врски, туку дека биле судени еден за друг на љубовно поле. :unsure Пошто така не е роднинска врска, нели. :sleep
(facepalm) Е стварно не можам...
Абе љубав е во прашање не е играчка...
Дефинтино станува збор за психички растроени луѓе...

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
@Notice
@LittleButterfly

Имам сретнато по интернет али сега не можам да најдам, во минатото кралските семејства имале сексуални односи и раѓале инцестоидни деца за да ја заштитат и одржат чиста кралска крв.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
@Notice
@LittleButterfly

Имам сретнато по интернет али сега не можам да најдам, во минатото кралските семејства имале сексуални односи и раѓале инцестоидни деца за да ја заштитат и одржат чиста кралска крв.
Абе види ни тоа не е во ред ама ај еве некако тоа да го прифатиме кај нив сепак нели кралска крв имаат ко кузнај каква да е таа крв туку во денешницава меѓу обичниов народ такво нешто да сретнеш и сето тоа за да не им ги трошат други лица парите. Па мене ми се гади од самата помисла жената што те родила доела, се грижела за тебе еден ден да ја онадиш, немаат совест бре тие луѓе па и таа жена како родител како може да дозволи такво нешто. Болни се тие!

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Креаторот на темата под глупи одговори мисли на ваквите: "Тоа се болни луѓе", "Треба да се убијат" и слични такви. Појасно? Мило ми е ако ти е.
Ете го моето мислење.
Ептен ти благодарам.
А ако ги наречеме зомбиња без мозок?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Абе види ни тоа не е во ред ама ај еве некако тоа да го прифатиме кај нив сепак нели кралска крв имаат ко кузнај каква да е таа крв туку во денешницава меѓу обичниов народ такво нешто да сретнеш и сето тоа за да не им ги трошат други лица парите. Па мене ми се гади од самата помисла жената што те родила доела, се грижела за тебе еден ден да ја онадиш, немаат совест бре тие луѓе па и таа жена како родител како може да дозволи такво нешто. Болни се тие!

Што знам каква разлика би имала таа кралска крв со овој народ како што рече, јас не правам никаква разлика. Сите луѓе сме исти, само под некои X околности дошле до богатство и власт.

Но, го делам мислењето со тебе околу инцестот. Строго против него.

А и не знам зошто воопшто сакаат да се легализира, нека си се задоволуваат онака, приватно, никој нема да знае што направиле. :)