Ако ви е потребна било каква помош во врска со интернетот, обратете се во оваа тема
Во темава може било кој да даде одговор а јас не ти дадов одговор затоа што неможам да разберам на што поточно мислиш, ако не ти е проблем објасни повеќе околу проблемот и ќе го решимеВажна зошто не добивам одговор кога ти си толку многу подготвена ???
Ме интересира која е максималната брзина која би ја извадил на халф моуд ?
Важна зошто не добивам одговор кога ти си толку многу подготвена ???
http://www.adobe.com/downloads/ симни го од овде и можеш да го користиш 30 дена бесплатно (триал), а потоа можеш да го купиш онлајнможе да ми дадете линк за да симнам photoshop, не сум работела никогаш со него но сеа би сакала да пробам ми треба за да направам еден плакат фала однапред
пробај надјдолу на страната во левиот агол...Ај дајте помош како да сменам јазик од EN во MK на wordpress 3.3.1v...
Барав на нет пишува во settings/generals па тука да сум избирал јазик ама нема...
неможам да мењам верзија на wordpress-от зашто самиот хост што го иам купено ми ја исталира таа верзиј. Така да ако постои некој plugin или некое друго чудо да ми смени јазикот да пратите или да ми објасните како би го сменил на друг начин би бил многу благодарен
нема... ги пребарав сите можни места...пробај надјдолу на страната во левиот агол...
нема... ги пребарав сите можни места...
ќе те замолам ако не ти е тешко со скриншот да ми покажеш
сигурно знае и ќе може да ти помогне