Извонредни уметници

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,018
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Во оваа тема ќе претставуваме не толку познати уметници (со било каков секаков жанр на уметничко дело) преку нивните дела. Не се потребни информации (не се забранети) и објасненија зошто ги сакате и почитувате, доволни се само слики од нивните дела.

Christian Guémy

3976357563_e57ed22762_b.jpg
c215-paris-vitry.jpg
la_caja_christian_guemy_14.jpg
c215ChristianGuemy6.jpgc215-2.jpg

Gabriel Moreno

gabrielmoreno_calle20_linda.jpg
gabrielmoreno_woodyallen_neo2-565x370.jpggabrielmoreno_canvas_pavoreal.jpggabrielmoreno_china-565x355.jpggabrielmoreno_kyocera-565x388.jpg
 

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,418
1,153
Валбона Атанасковска
webShow-Time.jpg


Das-Model1a.jpg


webRelax.jpg
 

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Немој да сфатиш погрешно, но братучед ти има уште многу да учи. Не дека тоа што го направил е лошо или незнам што, одлично е што дете на негови години така црта но не смее да остане на тоа и да не учи повеќе за сликарството.

Еве некои уметници кои јас ги поштувам

Zdzislaw Bekinski

Roberto Ferri

Vladimir Kush

Karina Marandjian
http://www.stumbleupon.com/su/4eNxvO/www.emptykingdom.com/main/featured/karina-marandjian/
Ksenija Simonova

http://www.stumbleupon.com/su/1Ky8f.../kseniya_simonova_ukraine_got_talent_2009.htm
Xia XiaowanPhlegm


Maggie Taylor
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and DarkPassenger