Или Електра и Мисс.Тапа би било само еден.
Едно комбо со 2ца рецимо машко-женска консталација би била топ. Ете Електра - Бобо. Или Аутрајдер - МисЧив`с.
Или Електра и Мисс.Тапа би било само еден.
Едно комбо со 2ца рецимо машко-женска консталација би била топ. Ете Електра - Бобо. Или Аутрајдер - МисЧив`с.
ФеминиЗДка една низаеднаИли Електра и Мисс.
Ti si ocigledno vo sustina gubitnik I kosta ne e pricinata sto ne prifakas tuku toa sto I samiot priznavas ,,,,bez kapacitetДај бе сериозно коа веќе избираме админ, коста и такви луѓе не треба уопште да се у игра. Не е ради демократско право за номинирање, едноставно ако се залагаш за добар форум, барем не ставај чоек чиви мислења се „хехехехехе дај да те повозам со моторчето“.
Мене бришете ме. Не прифаќам, првично затоа што не сум технички поткован и више неам капацитет да се надоградувам софтверски да водам некој форум.

Одговори ми само по кој критериум треба Коста да биде администратор?Ti si ocigledno vo sustina gubitnik I kosta ne e pricinata sto ne prifakas tuku toa sto I samiot priznavas ,,,,bez kapacitet![]()
ШмеЌер хехеОдговори ми само по кој критериум треба Коста да биде администратор?
Јас не го исполнувам критериумот 1 година на форум. Но благодарам на тој што ме номинирал.Согласно најавата, пријавувањето е завршено.
Бидејќи повеќето беа предложени од други, а не се пријавија сами, пред да ја објавам анкетата за гласање, ќе ги замолам членовите подолу да се изјаснат дали ја прифаќаат номинацијата и се согласуваат да бидат додадени во анкетата за гласање.
@existence
@Electra
@Saladin
@Ita
@Outrider
@MissChievous
@JaMi
@lady_blue
@Io Sono
@Kisserboy
@MacedonishQueen
@коста
П.С. Корегирајте ме ако сум пропуштил некој.