Избор на нов админ

*V******

Староседелец
2 април 2013
193
170
1,053
Дај бе сериозно коа веќе избираме админ, коста и такви луѓе не треба уопште да се у игра. Не е ради демократско право за номинирање, едноставно ако се залагаш за добар форум, барем не ставај чоек чиви мислења се „хехехехехе дај да те повозам со моторчето“.
Мене бришете ме. Не прифаќам, првично затоа што не сум технички поткован и више неам капацитет да се надоградувам софтверски да водам некој форум.
Ti si ocigledno vo sustina gubitnik I kosta ne e pricinata sto ne prifakas tuku toa sto I samiot priznavas ,,,,bez kapacitet:)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Ако некој заслужил да биде нов админ на форумов тогаш тоа е @existence.
Тој е тука од самиот почеток и знае како дише форумов и неговите членови.
Технички е надарен и има преглед на сите случувања,теми и дискусии.
Исто така ми се допаѓа идејата за втор админ,така би била одговорноста поделена и двајцата ќе можат да се надополнуваат тс да се советуваат за било какви иновативни идеи,обновувања,предлози итн во врска со форумов.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Искрено, да се случуваше ова пред година-година ипол, ќе прифатев (сепак бев поактивна поради имање на повеќе време). Сега едвај ја одржувам мојата обрска како модератор (не дека така претпочитам, се трудам, но се помалку имам време), не па ли да бидам админ. Така да, I'm out.

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Согласно најавата, пријавувањето е завршено.
Бидејќи повеќето беа предложени од други, а не се пријавија сами, пред да ја објавам анкетата за гласање, ќе ги замолам членовите подолу да се изјаснат дали ја прифаќаат номинацијата и се согласуваат да бидат додадени во анкетата за гласање.

@existence
@Electra
@Saladin
@Ita
@Outrider
@MissChievous
@JaMi
@lady_blue
@Io Sono
@Kisserboy
@MacedonishQueen
@коста

П.С. Корегирајте ме ако сум пропуштил некој.
Јас не го исполнувам критериумот 1 година на форум. Но благодарам на тој што ме номинирал. :)