Тоа е специјално мастило кое го користеле војниците уште во римско време, за пренесување на тајни пораки, па според намената веројатно Леги го користи за да повика уште војници на негова страна.Ако е видливо за тебе,молим те шепни ми,ме копка
Тоа е специјално мастило кое го користеле војниците уште во римско време, за пренесување на тајни пораки, па според намената веројатно Леги го користи за да повика уште војници на негова страна.Ако е видливо за тебе,молим те шепни ми,ме копка
после овј пост осеќам се као да смо праиле садомазо ја и ти еееееееј : )ма парвати мај бич
Не да не ни солиш памет,темава е во играчница,овде ке се навежбаме а ако толку мислите дека треба сериозно да има ваква тема,вие од администрација треба да ја поставите и искреирате со убаво напишани правила,па дури и секој кој сака да гласа да напише свое образложение зошто токму за тој член гласал,и учеството во темата да е само еднашка за да нема офф топици.На дедо ми сестра ти in 3...2...1...
Мрчатор на повидок! Луѓе, па не се гласа вака.
Треба да има некои правила, еве на пример ко што е спомнато да нема администрација и неактивни членови на листа.
Второ, првин треба номинации. Различни членови сме со различна перцепција, не бива само еден да го ограничува изборот.
На сите форуми кај што се гласа, сите членови даваат првин предлози и се составува прелиминарна листа од оние што добиле, да речеме минимум 3 гласа (зависно од одзивот ќе се зголемува/намалува критериумот), па после од тие 10 што ќе соберат највеќе номинации, се ставаат на анкета и од нив се гласа за “победник.“ Вака само ќе имаме бесконечна листа, кој каде фалел, кој не требало да биде ставен и незадоволни дијалози у стил:
- Јас овој го сакав, зошто го нема?
- Оти ја така сакав.
И натака се знае.
Не да ви солам памет, туку нека се постават некои критериуми за да не дојде до расправии.
Ај со среќа.
Аман жити се што ти е тука не рамноправно? Значи во ИГРАЧНИЦА е. Доста веќе си билдате ега по форумов лечите фрустрации и истурате бес и нервоза. Јас што ако сум номинирана, не гласав за мене. Зошто? Зошто не ми е битно, форумов е за дружење и забава и не знам веќе по кој пат се повторува тоа. Нека се затвори темава како сите каде што има такви што се лутат и готово, завршена работа . Доста се силува форумот.
И тоа на квака! Играчница е , мојт офф топик.после овј пост осеќам се као да смо праиле садомазо ја и ти еееееееј : )
па јас мислам Легионер да се додаде и он е дел на црно бело а?!Зошто да се смени,без разлика што некои веке ги нема,сепак биле дел од форумот во 2012.м?
Тоа е твое лично гледиште, тие како што сакаат нека си прават, нивен проблем. Не ја гледам потребата од бунт, баш тука и баш сега.кратко и јасно и повеќе не коментирам по темава
има одредена група на луѓе си се знаат самите кои форумов го сваќаат како некој стил на живот (целта им е тоа што не можата во реален свет да го реализираат го правата во виртуелниот ).
За квалитетни дебати и богами добри теми треба кртичка маса способна за дебати.
ја ти и моја кфака позади тфоја барака, цело време као демек нејќе па сака, а оно ќор тмнина као ќорава бакаИ тоа на квака! Играчница е , мојт офф топик.